Ölüm Balık Tutarken Geldi!

SAĞLIK 07.05.2024 - 14:15, Güncelleme: 07.05.2024 - 14:15 499 kez okundu.
 

Ölüm Balık Tutarken Geldi!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde meydana gelen üzücü olayda, arkadaşı ile birlikte balık tutmak için denize açılan ve dengesini kaybederek denize düşen 30 yaşındaki Nusret Yetkinyılmaz yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesinde önceki gün meydana gelen olayda, Nusret Yetkinyılmaz, arkadaş Kadir G. ile birlikte balık avı için sandalla denize açıldı. 2 arkadaş Karamürsel Eğitim Merkezi yakınlarında balık tutarken bir kaza meydana geldi. Yüzme bilmediği öğrenilen Yetkinyılmaz, bir anda dengesini kaybederek denize düştü ve gözden kayboldu.  Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri, yapmış oldukları kısa süreli çalışmalar sonucunda, genç adamın cansız bedenini sularından çıkardı. Cenaze adli işlemler için morga kaldırılırken, Yetkinyılmaz ile birlikte denize açılan Kadir G. gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde meydana gelen üzücü olayda, arkadaşı ile birlikte balık tutmak için denize açılan ve dengesini kaybederek denize düşen 30 yaşındaki Nusret Yetkinyılmaz yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesinde önceki gün meydana gelen olayda, Nusret Yetkinyılmaz, arkadaş Kadir G. ile birlikte balık avı için sandalla denize açıldı. 2 arkadaş Karamürsel Eğitim Merkezi yakınlarında balık tutarken bir kaza meydana geldi. Yüzme bilmediği öğrenilen Yetkinyılmaz, bir anda dengesini kaybederek denize düştü ve gözden kayboldu.

 Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri, yapmış oldukları kısa süreli çalışmalar sonucunda, genç adamın cansız bedenini sularından çıkardı. Cenaze adli işlemler için morga kaldırılırken, Yetkinyılmaz ile birlikte denize açılan Kadir G. gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.