YOL KAVGASINDA BAŞINDAN VURDULAR

CİNAYET 01.11.2021 - 12:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 874+ kez okundu.
 

YOL KAVGASINDA BAŞINDAN VURDULAR

Yol verme meselesinden çıkan kavga kanlı bitti. U.Ö. isimli bir sürücü, kavga ettiği sürücü tarafından silahla başından vuruldu.

İstanbul Pendik’te yolda seyir halinde olan U.Ö.,  başka bir sürücü ile yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Silahını çıkaran sürücü, U.Ö.’yü başından vurduktan sonra aracına atlayıp olay yerinden kaçtı.   EKİPLER SEVK EDİLDİ Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. U.Ö., ağır yaralı olarak ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. POLİS KAMERASINA YANSIDI Başından vurularak ağır yaralanan kişinin yerde yattığı anlar ile saldırganın polis tarafından yakalandığı kameraya anbean yansıdı.   SALDIRGAN YAKALANDI Polis ekipleri, yapılan çalışmalar neticesinde silahlı saldırganı yakaladı. Olaya tanık olan vatandaş, “Yarım saat önce trafikte iki şahıs tartışmış. Silahlı yaralanma olmuş. Emniyet, ambulans hepsi geldi. Şahsın sağlık durumu ağır olduğu için yoğun bakımda olduğu söylendi.” dedi.
Yol verme meselesinden çıkan kavga kanlı bitti. U.Ö. isimli bir sürücü, kavga ettiği sürücü tarafından silahla başından vuruldu.

İstanbul Pendik’te yolda seyir halinde olan U.Ö.,  başka bir sürücü ile yol verme nedeniyle tartışmaya başladı.

Sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Silahını çıkaran sürücü, U.Ö.’yü başından vurduktan sonra aracına atlayıp olay yerinden kaçtı.

 

EKİPLER SEVK EDİLDİ
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

U.Ö., ağır yaralı olarak ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

POLİS KAMERASINA YANSIDI
Başından vurularak ağır yaralanan kişinin yerde yattığı anlar ile saldırganın polis tarafından yakalandığı kameraya anbean yansıdı.

 

SALDIRGAN YAKALANDI
Polis ekipleri, yapılan çalışmalar neticesinde silahlı saldırganı yakaladı.

Olaya tanık olan vatandaş, “Yarım saat önce trafikte iki şahıs tartışmış. Silahlı yaralanma olmuş. Emniyet, ambulans hepsi geldi. Şahsın sağlık durumu ağır olduğu için yoğun bakımda olduğu söylendi.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.