Yeni gelin, düğün günü annesini kaybetti

GÜNDEM 10.09.2021 - 18:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1951+ kez okundu.
 

Yeni gelin, düğün günü annesini kaybetti

Gelinin annesi, kızı evden düğün salonuna çıkış yapmak istediği sırada kap krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Hemşire Kübra Sepetci ile hemşire Hasan Tunç, düğün töreni için Samsun'a geldi. Düğün hazırlıkları yapan gelin, salona gitmek için ailesiyle vedalaştığı sırada 56 yaşındaki anne Beyhan Sebetci kalp krizi geçirdi.   KALBİ DURDU Olay 112 ekiplerine haber verildi. Kız tarafının evine giden sağlık ekipleri, kalbi duran Beyhan Sepetci'ye kalp masajı yapıp müdahale etti. Sepetci, İlk müdahalenin ardından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. DÜĞÜN SALONU YERİNE HASTANEYE GİTTİLER Gelin ve damat, düğün salonu yerine soluğu hastanenin acil servisinde alırken davetliler de hastaneye koştu.   EN MUTLU GÜNÜNDE BÜYÜK ACI YAŞADI Yapılan müdahalelere rağmen Sepetci, hastanenin acil servisinde hayatını kaybetti. Gelin ve damat en mutlu günlerinde büyük acı yaşadı. BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ Beyhan Sepetci'nin cenazesi, bugün Reşadiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Gelinin annesi, kızı evden düğün salonuna çıkış yapmak istediği sırada kap krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Hemşire Kübra Sepetci ile hemşire Hasan Tunç, düğün töreni için Samsun'a geldi.

Düğün hazırlıkları yapan gelin, salona gitmek için ailesiyle vedalaştığı sırada 56 yaşındaki anne Beyhan Sebetci kalp krizi geçirdi.

 

KALBİ DURDU
Olay 112 ekiplerine haber verildi.

Kız tarafının evine giden sağlık ekipleri, kalbi duran Beyhan Sepetci'ye kalp masajı yapıp müdahale etti.

Sepetci, İlk müdahalenin ardından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


DÜĞÜN SALONU YERİNE HASTANEYE GİTTİLER
Gelin ve damat, düğün salonu yerine soluğu hastanenin acil servisinde alırken davetliler de hastaneye koştu.

 

EN MUTLU GÜNÜNDE BÜYÜK ACI YAŞADI

Yapılan müdahalelere rağmen Sepetci, hastanenin acil servisinde hayatını kaybetti. Gelin ve damat en mutlu günlerinde büyük acı yaşadı.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ
Beyhan Sepetci'nin cenazesi, bugün Reşadiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.