YEMEDİKLERİ RÜŞVET KALMAMIŞ

17.11.2021 - 21:14, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1548+ kez okundu.
 

YEMEDİKLERİ RÜŞVET KALMAMIŞ

Yolsuzluk davası devam eden İsrail'in eski başbakanı Netanyahu'nun eşine verilen on binlerce dolarlık takılar ortaya çıktı.

İsrail kamuoyunun yakından takip ettiği yolsuzluk ve rüşvet davasında dün kritik bir eşikten geçildi… İsrail’in eski başbakanı Binyamin Netanyahu’nun eşine verilen on binlerce dolar değerindeki takıların dökümü ortaya çıktı. Duruşma kilit bir tanığın ifşasından sonra ertelendi. Yapılan açıklamada Netanyahu’nun arkadaşı da olan iş insanları Arnon Milchan ve James Packer tarafından Sara Netanyahu’ya verilen 46 bin 500 dolarlık bileziğin de dahil olduğu takılar İsrail’de gündem oldu. Packer’ın asistanı tarafından Aspen’de satın alınan ve Netanyahu çiftinin evlilik yıldönümünde verilen bu hediye karşılığında Netanyahu’nun bu iş insanları için yolsuzluk yaptığı öne sürüldü.   Takım elbise, takı, puro, kasalarca şampanya… Yok yok  Milchan ve Packer gibi birçok milyarderin Netanyahu çiftine el yapımı İtalyan takım elbise, takı, puro, kasalarca şampanya gönderdiği iddia edilmişti. Daha önce yapılan hesaplara göre çifte yaklaşık 175.000 dolarlık hediye verildiği aktarılırken, dün yapılan ifşa ile bunun 200 bin doları geçtiği açıklandı.
Yolsuzluk davası devam eden İsrail'in eski başbakanı Netanyahu'nun eşine verilen on binlerce dolarlık takılar ortaya çıktı.

İsrail kamuoyunun yakından takip ettiği yolsuzluk ve rüşvet davasında dün kritik bir eşikten geçildi… İsrail’in eski başbakanı Binyamin Netanyahu’nun eşine verilen on binlerce dolar değerindeki takıların dökümü ortaya çıktı. Duruşma kilit bir tanığın ifşasından sonra ertelendi. Yapılan açıklamada Netanyahu’nun arkadaşı da olan iş insanları Arnon Milchan ve James Packer tarafından Sara Netanyahu’ya verilen 46 bin 500 dolarlık bileziğin de dahil olduğu takılar İsrail’de gündem oldu.

Packer’ın asistanı tarafından Aspen’de satın alınan ve Netanyahu çiftinin evlilik yıldönümünde verilen bu hediye karşılığında Netanyahu’nun bu iş insanları için yolsuzluk yaptığı öne sürüldü.

 

Takım elbise, takı, puro, kasalarca şampanya… Yok yok 

Milchan ve Packer gibi birçok milyarderin Netanyahu çiftine el yapımı İtalyan takım elbise, takı, puro, kasalarca şampanya gönderdiği iddia edilmişti. Daha önce yapılan hesaplara göre çifte yaklaşık 175.000 dolarlık hediye verildiği aktarılırken, dün yapılan ifşa ile bunun 200 bin doları geçtiği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.