YASAKLAR ÜLKESİ TÜRKİYE

GÜNDEM 12.11.2021 - 15:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1930+ kez okundu.
 

YASAKLAR ÜLKESİ TÜRKİYE

Edirne'de aracının ön camında cam filmi olan sürücüleri cezadan "güneş gözümü alıyor" bahanesi kurtaramadı. Ön camında cam filmi olan 9 sürücüye 314'er lira para cezası verildi.

Denetimde ekiplerce araçlardaki çeşitli trafik kusurları tespit edildi. Aracının ön camında sürücünün görüşünü engelleyen cam filmi olan araçlara ceza uygulandı. Sürücüler yasak olduğunu belirten ekiplere "güneş gözümü alıyor", "otomobili satın aldığımda böyleydi", "haberim yoktu" bahaneleriyle cevap verdi. Ön camı filmli araç sürücülerinden güneş gözümü alıyor bahanesi Ön camında cam filmi olan 9 sürücüye 314'er lira para cezası verildi. Cam filmini denetim noktasında çıkaran sürücülere trafiğe çıkmalarına izin verilirken, cam filmi çıkarmayan sürücülere ise bu kusurun 7 gün içerisinde düzeltilmesi gerektiği aksi halde araçlarının trafikten men edileceği uyarısı yapıldı. NOT: Terör eylemleri mna edilerek çıkartılan bir yasadır. Gerçekle ilgisi yoktur. Maksat yasakları genişletip halkı haraca bağlamak
Edirne'de aracının ön camında cam filmi olan sürücüleri cezadan "güneş gözümü alıyor" bahanesi kurtaramadı. Ön camında cam filmi olan 9 sürücüye 314'er lira para cezası verildi.

Denetimde ekiplerce araçlardaki çeşitli trafik kusurları tespit edildi.

Aracının ön camında sürücünün görüşünü engelleyen cam filmi olan araçlara ceza uygulandı.

Sürücüler yasak olduğunu belirten ekiplere "güneş gözümü alıyor", "otomobili satın aldığımda böyleydi", "haberim yoktu" bahaneleriyle cevap verdi.

Ön camı filmli araç sürücülerinden güneş gözümü alıyor bahanesi
Ön camında cam filmi olan 9 sürücüye 314'er lira para cezası verildi.

Cam filmini denetim noktasında çıkaran sürücülere trafiğe çıkmalarına izin verilirken, cam filmi çıkarmayan sürücülere ise bu kusurun 7 gün içerisinde düzeltilmesi gerektiği aksi halde araçlarının trafikten men edileceği uyarısı yapıldı.

NOT: Terör eylemleri mna edilerek çıkartılan bir yasadır. Gerçekle ilgisi yoktur. Maksat yasakları genişletip halkı haraca bağlamak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.