Vatanhinleri kadın kılığında kaçarken yakalandılar

07.10.2020 - 10:18, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 878+ kez okundu.
 

Vatanhinleri kadın kılığında kaçarken yakalandılar

Türk milletinin bozguna uğrattığı 15 Temmuz ihanetinden sonra çil yavrusu gibi dağılan Fetullahçı teröristler, yakalanmamak için ‘binbir surat’ gibi şekilden şekillere girdi. Güvenlik mensuplarının dikkati sayesinde sonucu kaçmak için her yolu deneyen FETÖ’cüler kıskıvrak yakalandı.

Fetullahçı Terör Örgütü’ne mensup isimler, köklerinin uzandığı topraklara çıkabilmenin yollarını arıyor. Kimisi ‘umreye gideceğim’ diyerek, kimisi jet skiye binerek, kimisi balıkçı teknesiyle, kimisi kadın kılığında, kimisi de mülteci kılığında Türkiye’den kaçmaya çalışıyor. Önceki gün Edirne’de FETÖ’cü karı koca, kendilerine turist süsü vererek, “Gezmeye gidiyorduk” dedikleri Yunanistan’a kaçarken yakalandı. Eskişehir’de bulunan FETÖ’cü de yakalanmamak için kadın kılığına girdi ancak güvenlik güçlerinden kurtulamadı. Kuyumcudan farksızdı Kayseri’de FETÖ hükümlüsü Sami Boydak ise valizine koyduğu 3.5 kilo altın ve 240 bin liralık çekle “Umreye gideceğim” diyerek havaalanında yakalandı. Geçtiğimiz ay İzmir’in Çeşme ilçesinden satın aldıkları jet skiyle Yunanistan’a kaçmaya çalışan 3 FETÖ’cü asker yakalandı. İfadelerinde gezintiye çıktıklarını ama sınırı aştıklarını fark etmediklerini iddia eden 3 FETÖ’cü, “Türk karasularının sınırını geçtiğimizin farkında değildik. Karşıdaki adayı Türk adası sandık, o yüzden açıldık. Oraya gidelim, karaya çıkalım diye düşündük. Sahil güvenlik ekipleri gelince çok açıldığımızı düşündük” dedi. İncelemede, şüphelilerin FETÖ üyesi olmak suçundan yargılanmaları devam eden eski üsteğmen T.K. ile eski astsubaylar E.S. ve H.B’nin örgüt mensubu olduğu belirlendi. Sevk edildikleri mahkemece tutuklandılar. Edirne’de bir başka FETÖ’cü emekli albay M.D, balıkçı teknesiyle Yunanistan’a gitmek isterken yakalanmaktan kurtulamadı. FETÖ’cü albay, ifadesinin ardından tutuklandı. Yerde aranırken gökte çıktı FETÖ üyeliğinden aranan bir başka şüpheli de Gürcistan’a gitmeye çalışırken, aracın gizli bölmesinde yakalandı. Hakkında yakalama kararı bulunan H.T.K, cezaevine gönderildi. 3 yıldır firari olan bir başka haşhaşi, tavan arasında yakayı ele verdi. Eylül ayında, Yunanistan Sahil Güvenliği, balıkçı teknesiyle 26 Türk sığınmacının Sakız Adasına geldiğini duyurdu. Sığınmacıların, “Türkiye’de zulüm gördükleri” için Yunanistan’a siyasi iltica talebinde bulunduğu iddia edildi. Ağustos ayında da 20 kişinin bulunduğu bir teknenin Sakız’a ulaştığı bildirilmişti.
Türk milletinin bozguna uğrattığı 15 Temmuz ihanetinden sonra çil yavrusu gibi dağılan Fetullahçı teröristler, yakalanmamak için ‘binbir surat’ gibi şekilden şekillere girdi. Güvenlik mensuplarının dikkati sayesinde sonucu kaçmak için her yolu deneyen FETÖ’cüler kıskıvrak yakalandı.

Fetullahçı Terör Örgütü’ne mensup isimler, köklerinin uzandığı topraklara çıkabilmenin yollarını arıyor. Kimisi ‘umreye gideceğim’ diyerek, kimisi jet skiye binerek, kimisi balıkçı teknesiyle, kimisi kadın kılığında, kimisi de mülteci kılığında Türkiye’den kaçmaya çalışıyor.

Önceki gün Edirne’de FETÖ’cü karı koca, kendilerine turist süsü vererek, “Gezmeye gidiyorduk” dedikleri Yunanistan’a kaçarken yakalandı. Eskişehir’de bulunan FETÖ’cü de yakalanmamak için kadın kılığına girdi ancak güvenlik güçlerinden kurtulamadı.

Kuyumcudan farksızdı
Kayseri’de FETÖ hükümlüsü Sami Boydak ise valizine koyduğu 3.5 kilo altın ve 240 bin liralık çekle “Umreye gideceğim” diyerek havaalanında yakalandı. Geçtiğimiz ay İzmir’in Çeşme ilçesinden satın aldıkları jet skiyle Yunanistan’a kaçmaya çalışan 3 FETÖ’cü asker yakalandı. İfadelerinde gezintiye çıktıklarını ama sınırı aştıklarını fark etmediklerini iddia eden 3 FETÖ’cü, “Türk karasularının sınırını geçtiğimizin farkında değildik. Karşıdaki adayı Türk adası sandık, o yüzden açıldık. Oraya gidelim, karaya çıkalım diye düşündük. Sahil güvenlik ekipleri gelince çok açıldığımızı düşündük” dedi. İncelemede, şüphelilerin FETÖ üyesi olmak suçundan yargılanmaları devam eden eski üsteğmen T.K. ile eski astsubaylar E.S. ve H.B’nin örgüt mensubu olduğu belirlendi. Sevk edildikleri mahkemece tutuklandılar.

Edirne’de bir başka FETÖ’cü emekli albay M.D, balıkçı teknesiyle Yunanistan’a gitmek isterken yakalanmaktan kurtulamadı. FETÖ’cü albay, ifadesinin ardından tutuklandı.

Yerde aranırken gökte çıktı
FETÖ üyeliğinden aranan bir başka şüpheli de Gürcistan’a gitmeye çalışırken, aracın gizli bölmesinde yakalandı. Hakkında yakalama kararı bulunan H.T.K, cezaevine gönderildi. 3 yıldır firari olan bir başka haşhaşi, tavan arasında yakayı ele verdi. Eylül ayında, Yunanistan Sahil Güvenliği, balıkçı teknesiyle 26 Türk sığınmacının Sakız Adasına geldiğini duyurdu. Sığınmacıların, “Türkiye’de zulüm gördükleri” için Yunanistan’a siyasi iltica talebinde bulunduğu iddia edildi. Ağustos ayında da 20 kişinin bulunduğu bir teknenin Sakız’a ulaştığı bildirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.