Türk Polisi "ABD Polisine özeniyor

GÜNDEM 05.05.2021 - 21:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1463+ kez okundu.
 

Türk Polisi "ABD Polisine özeniyor

aşı küçük olan torununun elektrikli bisikletle markete getirdiği yaşlı kadının, "Kurban olayım ceza yazmayın" sözleri fayda etmedi.

Edirne polisi, ısınan havayla birlikte alışveriş bahanesiyle dışarıya çıkanların sayılarının artması üzerine market önlerinde sıkı tedbirler almaya başladı. Yürüme mesafesi dışındaki marketlere giden birçok vatandaşa ceza uygulandı. Bu kapsamda, markete torununun kullandığı elektrikli bisiklet ile gelen bir kadın denetime takıldı.   "KURBAN OLAYIM CEZA YAZMAYIN" Polis, bisikleti kullanan çocuğunun yaşının küçük olduğunu ve dışarıya çıkmasının yasak olduğunu söyleyip, ceza uygulanacağını anlattı. Kadın ise "Ne olur ceza kesmeyin, ayaklarım ağrıdığı için torunum beni bisikletiyle getirdi. Kurban olayım ceza yazmayın." dedi.   İKNA ÇABASI YETERSİZ KALDI Polis, kadının tüm çabalarına rağmen çocuk hakkında tutanak tutup, ceza yazarak eve geri gönderdi.
aşı küçük olan torununun elektrikli bisikletle markete getirdiği yaşlı kadının, "Kurban olayım ceza yazmayın" sözleri fayda etmedi.

Edirne polisi, ısınan havayla birlikte alışveriş bahanesiyle dışarıya çıkanların sayılarının artması üzerine market önlerinde sıkı tedbirler almaya başladı.

Yürüme mesafesi dışındaki marketlere giden birçok vatandaşa ceza uygulandı.

Bu kapsamda, markete torununun kullandığı elektrikli bisiklet ile gelen bir kadın denetime takıldı.

 

"KURBAN OLAYIM CEZA YAZMAYIN"
Polis, bisikleti kullanan çocuğunun yaşının küçük olduğunu ve dışarıya çıkmasının yasak olduğunu söyleyip, ceza uygulanacağını anlattı. Kadın ise "Ne olur ceza kesmeyin, ayaklarım ağrıdığı için torunum beni bisikletiyle getirdi. Kurban olayım ceza yazmayın." dedi.

 

İKNA ÇABASI YETERSİZ KALDI
Polis, kadının tüm çabalarına rağmen çocuk hakkında tutanak tutup, ceza yazarak eve geri gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.