Terör devleti Ermenistan çocuklar gibi ağlıyor

28.09.2020 - 12:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1853+ kez okundu.
 

Terör devleti Ermenistan çocuklar gibi ağlıyor

Ermenistan'ın Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine ateş açması üzerine başlayan karşı saldırı sonrası Erivan yönetiminden Türkiye'ye yönelik akılalmaz bir suçlama geldi.

Ermenistan'ın Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine saldırması sonrası bölgede tansiyon tekrar yükseldi. Azerbaycan, Ermenistan'a yönelik karşı saldırı başlattı. Saldırıda Talış köyü çevresindeki bazı tepeler kotrol altına alndı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkede kısmi seferberlik ilan ederken, Rusya ve İran'dan da açıklamalar geldi.  Ermenistan'dan akılalmaz suçlama İki ülke arasında çatışmalar sürerken, Erivan yönetiminden Türkiye'ye yönelik akılalmaz bir suçlama geldi. Ermenistan Moskova Büyükelçisi Rus basınına verdiği bir demeçte Türkiye'nin Suriye'den 4 bin Suriyeli muhalif savaşçıyı Azerbaycan cephe hattına getirdiğini ve çatışmalara kattığını iddia etti. Azerbaycan yönetimi, Ermenistan'ın bu iddialarını yalanladı.
Ermenistan'ın Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine ateş açması üzerine başlayan karşı saldırı sonrası Erivan yönetiminden Türkiye'ye yönelik akılalmaz bir suçlama geldi.

Ermenistan'ın Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine saldırması sonrası bölgede tansiyon tekrar yükseldi. Azerbaycan, Ermenistan'a yönelik karşı saldırı başlattı. Saldırıda Talış köyü çevresindeki bazı tepeler kotrol altına alndı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkede kısmi seferberlik ilan ederken, Rusya ve İran'dan da açıklamalar geldi. 

Ermenistan'dan akılalmaz suçlama
İki ülke arasında çatışmalar sürerken, Erivan yönetiminden Türkiye'ye yönelik akılalmaz bir suçlama geldi. Ermenistan Moskova Büyükelçisi Rus basınına verdiği bir demeçte Türkiye'nin Suriye'den 4 bin Suriyeli muhalif savaşçıyı Azerbaycan cephe hattına getirdiğini ve çatışmalara kattığını iddia etti. Azerbaycan yönetimi, Ermenistan'ın bu iddialarını yalanladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.