Tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldü

12.05.2021 - 14:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 991+ kez okundu.
 

Tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldü

İngiltere'de felç geçiren yaşlı kadın tedavi gördüğü hastanede bir görevlinin tecavüzüne uğradı. Talihsiz kadının tacizden dolayı cinsel organının yırtılması sonucu aşırı kan kaybından öldüğü tespit edildi.

İngiltere'de 75 yaşındaki felçli kadın Valerie Kneale , Blackpool Victoria hastanesine kaldırıldı. Hastanede durumu birden ağırlaşan yaşlı kadın hayatını kaybetti. Ancak talihsiz kadının ölümü şüpheli olarak kayıtlara geçti.,   Tek kelimeyle iğrenç! Hastane görevlisi tarafından tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldüYapılan otopside Valerie'nin hastaneye kaldırıldığı rahatsızlıklarından dolayı hayatını kaybetmediği ortaya çıktı. Polis bunun üzerine soruşturma başlattı.   Tek kelimeyle iğrenç! Hastane görevlisi tarafından tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldü Şu anda görevi ne olduğu belirtilmeyen bir hastane personelinin Valerie'yi taciz ettikten sonra öldürdüğü şüphesi ile gözaltına alındı. Tek kelimeyle iğrenç! Hastane görevlisi tarafından tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldüİlk patojolik bulgulara göre, Valerie'nin cinsel organında tecavüzden dolayı yırtılma meydana geldi ve yaşlı kadın yırtılma sonrası aşırı kan kaybından dolayı hayatını kaybetti.   Tek kelimeyle iğrenç! Hastane görevlisi tarafından tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldüOlay ile ilgili tutuklanan kişi kefalet ile serbest bırakıldı.6Tek kelimeyle iğrenç! Hastane görevlisi tarafından tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldü  
İngiltere'de felç geçiren yaşlı kadın tedavi gördüğü hastanede bir görevlinin tecavüzüne uğradı. Talihsiz kadının tacizden dolayı cinsel organının yırtılması sonucu aşırı kan kaybından öldüğü tespit edildi.

İngiltere'de 75 yaşındaki felçli kadın Valerie Kneale , Blackpool Victoria hastanesine kaldırıldı. Hastanede durumu birden ağırlaşan yaşlı kadın hayatını kaybetti. Ancak talihsiz kadının ölümü şüpheli olarak kayıtlara geçti.,

 

Tek kelimeyle iğrenç! Hastane görevlisi tarafından tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldüYapılan otopside Valerie'nin hastaneye kaldırıldığı rahatsızlıklarından dolayı hayatını kaybetmediği ortaya çıktı. Polis bunun üzerine soruşturma başlattı.

 

Tek kelimeyle iğrenç! Hastane görevlisi tarafından tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldü

Şu anda görevi ne olduğu belirtilmeyen bir hastane personelinin Valerie'yi taciz ettikten sonra öldürdüğü şüphesi ile gözaltına alındı.


Tek kelimeyle iğrenç! Hastane görevlisi tarafından tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldüİlk patojolik bulgulara göre, Valerie'nin cinsel organında tecavüzden dolayı yırtılma meydana geldi ve yaşlı kadın yırtılma sonrası aşırı kan kaybından dolayı hayatını kaybetti.

 

Tek kelimeyle iğrenç! Hastane görevlisi tarafından tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldüOlay ile ilgili tutuklanan kişi kefalet ile serbest bırakıldı.6Tek kelimeyle iğrenç! Hastane görevlisi tarafından tecavüze uğrayan yaşlı kadın kan kaybından öldü

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.