Tartıştığı ağabeyini öldürdü

CİNAYET 17.01.2021 - 13:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1309+ kez okundu.
 

Tartıştığı ağabeyini öldürdü

Ailevi sorunları nedeniyle tartıştığı ağabeyini av tüfeğiyle öldüren, yeğenini de yaralayan saldırgan gözaltına alındı.

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Oba Mahallesi’nde aynı binada altlı üstlü oturan Adem A. (36), ağabeyi Mehmet A. (48) ve yeğeni Cüneyt A. ile ailevi sorunlar nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Adem A. evinden getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı.   AĞABEYİ HAYATINI KAYBETTİ Tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan Mehmet A. karın bölgesinden, Cüneyt A. ise sol kolundan yaralandı. Silah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Mehmet A. doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, yaralı Cüneyt A.’nın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.   SALDIRGAN YAKALANDI Olayın olduğu bölgede geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, Adem A.’yı ise av tüfeğiyle beraber evinde yakalayarak gözaltına alındı. Adem A. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mehmet A.’nın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Ailevi sorunları nedeniyle tartıştığı ağabeyini av tüfeğiyle öldüren, yeğenini de yaralayan saldırgan gözaltına alındı.

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Oba Mahallesi’nde aynı binada altlı üstlü oturan Adem A. (36), ağabeyi Mehmet A. (48) ve yeğeni Cüneyt A. ile ailevi sorunlar nedeniyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Adem A. evinden getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı.

 

AĞABEYİ HAYATINI KAYBETTİ
Tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan Mehmet A. karın bölgesinden, Cüneyt A. ise sol kolundan yaralandı. Silah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan Mehmet A. doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, yaralı Cüneyt A.’nın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

SALDIRGAN YAKALANDI
Olayın olduğu bölgede geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, Adem A.’yı ise av tüfeğiyle beraber evinde yakalayarak gözaltına alındı. Adem A. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mehmet A.’nın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.