SÜPER ÜLKENİN DİĞER YÜZÜ

10.11.2021 - 21:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1369+ kez okundu.
 

SÜPER ÜLKENİN DİĞER YÜZÜ

Pensilvanya eyaletinin Philadelphia şehrinde uyuşturucu bağımlıları ve evsizlerin, dünyadan bihaber baygın halleri kameralara yansıdı.

ABD’de uyuşturucu bağımlılığının pençesine düşenlerin sayısı günden güne artıyor… Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia şehrinin Kensington Caddesi, hem bağımlıların hem evsizlerin mekanı oldu. Kaldırım kenarlarını ve parkları mesken edinen bağımlıların görüntüleri, film sahnelerini aratmadı. Dağınık halde caddenin belli köşelerinde kendilerine yer bulan bağımlıların, gündüz vakitlerinde bile kendilerine uyuşturucu enjekte ettikleri görüldü.   OBJEKTİFLERE YANSIDI Bazı bağımlıların ise baygın halde bulundukları yere yığılmaları dikkat çekti. ABD sokaklarının farklı yüzü, objektiflere de yansıdı.   93 BİN KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ Evsizler ve uyuşturucu bağımlılığı olmak üzere iki önemli sorunla karşı karşıya olan ABD’de, 2020 yılında 93 bin kişi aşırı dozda uyuşturucudan yaşamını yitirdi. BİRÇOK KİŞİ SOKAKLARA GİRMEYE KORKUYOR Güvenlik açısından da sıkıntıların olduğu bölgelerde, birçok kişi bu sokaklara girmeye korkuyor, asayiş olayları da artmaya devam ediyor.
Pensilvanya eyaletinin Philadelphia şehrinde uyuşturucu bağımlıları ve evsizlerin, dünyadan bihaber baygın halleri kameralara yansıdı.

ABD’de uyuşturucu bağımlılığının pençesine düşenlerin sayısı günden güne artıyor…

Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia şehrinin Kensington Caddesi, hem bağımlıların hem evsizlerin mekanı oldu.

Kaldırım kenarlarını ve parkları mesken edinen bağımlıların görüntüleri, film sahnelerini aratmadı.

Dağınık halde caddenin belli köşelerinde kendilerine yer bulan bağımlıların, gündüz vakitlerinde bile kendilerine uyuşturucu enjekte ettikleri görüldü.

 

OBJEKTİFLERE YANSIDI
Bazı bağımlıların ise baygın halde bulundukları yere yığılmaları dikkat çekti.

ABD sokaklarının farklı yüzü, objektiflere de yansıdı.

 

93 BİN KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Evsizler ve uyuşturucu bağımlılığı olmak üzere iki önemli sorunla karşı karşıya olan ABD’de, 2020 yılında 93 bin kişi aşırı dozda uyuşturucudan yaşamını yitirdi.

BİRÇOK KİŞİ SOKAKLARA GİRMEYE KORKUYOR
Güvenlik açısından da sıkıntıların olduğu bölgelerde, birçok kişi bu sokaklara girmeye korkuyor, asayiş olayları da artmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.