Soyer Kemeraltındaki zararı değil heykeldeki zararı incelemeye gitti

21.03.2021 - 11:34, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2149+ kez okundu.
 

Soyer Kemeraltındaki zararı değil heykeldeki zararı incelemeye gitti

İzmir'in geçtiğimiz günlerde yaşadığı altyapı felaketi sonrası, sorunların çözümü beklenirken Tunç Soyer, Bekir Coşkun'un heykelini, gündeminin 1. maddesi yaptı.

İzmir'de geçtiğimiz gün sağanak yağış sonrası şehirde yine kaos çıktı. Şehrin altyapısı yağışlara karşı direncini kaybedince, birçok sokak ve cadde sular altında kaldı. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı yetersizliği nedeniyle yağmur esnasında birçok cadde ve sokak sel sularına esir olurken, İzmir'de yağmur sonrası ortaya çıkan manzara her zamanki gibi değişmedi. İzmir'in bu sorunları sürerken  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in gündemi tamamen farklı... HEYKELİ İNCELEMEYE GİTTİ CHP'li Buca Belediyesi tarafından, hayatını kaybeden gazeteci Bekir Coşkun’un anısını yaşatmak için yapılan heykel, geçtiğimiz gün kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise aynı gün sular altında kalan İzmir'de incelemelerde bulunup çözüm üretmek yerine, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile birlikte zarar verilen heykeli inceledi.     HEYKEL YENİLENECEK Yaşananların çok üzücü olduğunu belirten Başkan Soyer, “Bu tür saldırılarla ne Bekir Coşkun’un adını ne de onun savunduğu değerleri unutturmak mümkün değil. Biz yaşadığımız müddetçe buna izin vermeyeceğiz. Bunun sonuna kadar savunucusu olacağız. Buca Belediye Başkanımız tekrar zarar görmemesi için bronz bir heykel yaptırmayı planlıyor. Biz de İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Bekir Coşkun’un adını yaşatmak için bir çalışma yapıyoruz" dedi.            
İzmir'in geçtiğimiz günlerde yaşadığı altyapı felaketi sonrası, sorunların çözümü beklenirken Tunç Soyer, Bekir Coşkun'un heykelini, gündeminin 1. maddesi yaptı.

İzmir'de geçtiğimiz gün sağanak yağış sonrası şehirde yine kaos çıktı.

Şehrin altyapısı yağışlara karşı direncini kaybedince, birçok sokak ve cadde sular altında kaldı.

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı yetersizliği nedeniyle yağmur esnasında birçok cadde ve sokak sel sularına esir olurken, İzmir'de yağmur sonrası ortaya çıkan manzara her zamanki gibi değişmedi.

İzmir'in bu sorunları sürerken  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in gündemi tamamen farklı...

HEYKELİ İNCELEMEYE GİTTİ

CHP'li Buca Belediyesi tarafından, hayatını kaybeden gazeteci Bekir Coşkun’un anısını yaşatmak için yapılan heykel, geçtiğimiz gün kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise aynı gün sular altında kalan İzmir'de incelemelerde bulunup çözüm üretmek yerine, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile birlikte zarar verilen heykeli inceledi.

 

 

HEYKEL YENİLENECEK

Yaşananların çok üzücü olduğunu belirten Başkan Soyer, “Bu tür saldırılarla ne Bekir Coşkun’un adını ne de onun savunduğu değerleri unutturmak mümkün değil. Biz yaşadığımız müddetçe buna izin vermeyeceğiz. Bunun sonuna kadar savunucusu olacağız. Buca Belediye Başkanımız tekrar zarar görmemesi için bronz bir heykel yaptırmayı planlıyor. Biz de İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Bekir Coşkun’un adını yaşatmak için bir çalışma yapıyoruz" dedi.

 

Tunç Soyer, Bekir Coşkun heykeline yapılan saldırı sonrası incelemelerde bulundu #4

 

 

Tunç Soyer, Bekir Coşkun heykeline yapılan saldırı sonrası incelemelerde bulundu #5


 

Tunç Soyer, Bekir Coşkun heykeline yapılan saldırı sonrası incelemelerde bulundu #6

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.