Sonu feci oldu

CİNAYET 05.11.2020 - 14:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1364+ kez okundu.
 

Sonu feci oldu

24 yaşındaki genç kadın, evli bir adamla yaşadığı tek gecelik ilişkinin kurbanı oldu. Bu ilişkiden hamile kalan genç kadının hazin sonu, sadece ülkesinde değil tüm dünyada manşetlerde yer aldı.

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde Ellen Priscila Ferreira da Silva isimli kadın, uyuşturucu satıcısı evli bir adamla kısa bir ilişki yaşadıktan sonra hamile kaldı. Evli adam, kürtaj teklifine karşı çıkan Ellen ve erkek arkadaşını arabaya bağlayıp yakarak öldürdü. 24 yaşındaki bir kadın, tek gecelik ilişkisinin kurbanı oldu. Genç kadın evli ve uyuşturucu satıcısı olan adamdan hamile kaldı. Hamileliğinin dördüncü ayında, ilişki yaşadığı adam kendisinden bebeği kürtajla aldırmasını istedi. Ellen, bebeği aldırmak istemeyince ilişki yaşadığı adam, yaşları 19 , 35 ve 36 olan iki kişiyi yanına alıp Ellen ve 39 yaşındaki arkadaşı Ely Carlos dos Santos'u kendi araçları ile kaçırdı. Boş bir arazide çiftin elleri ve kollarını arabaya bağlayıp arabanın üzerine benzin döküp yaktılar. Aileler Ellen ve arkadaşının kimliklerini arabadan teşhis etti. 19 yaşındaki kişi cinayette aktif rol aldığını kabul ederken diğer iki şüpheli ise suçlamaları kabul etmedi. Olayı soruşturan polis ekipleri, Ellen ve arkadaşının ilk bulgulara göre evli erkeğin kürtaj teklifini kabul etmemesi sonucu öldürüldüğünü açıkladı. Ancak çiftin uyuşturucu kaçakçısına olan borçları yüzünden öldürülme ihmali de olabileceğini söyledi.
24 yaşındaki genç kadın, evli bir adamla yaşadığı tek gecelik ilişkinin kurbanı oldu. Bu ilişkiden hamile kalan genç kadının hazin sonu, sadece ülkesinde değil tüm dünyada manşetlerde yer aldı.

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde Ellen Priscila Ferreira da Silva isimli kadın, uyuşturucu satıcısı evli bir adamla kısa bir ilişki yaşadıktan sonra hamile kaldı. Evli adam, kürtaj teklifine karşı çıkan Ellen ve erkek arkadaşını arabaya bağlayıp yakarak öldürdü.


24 yaşındaki bir kadın, tek gecelik ilişkisinin kurbanı oldu. Genç kadın evli ve uyuşturucu satıcısı olan adamdan hamile kaldı.

Hamileliğinin dördüncü ayında, ilişki yaşadığı adam kendisinden bebeği kürtajla aldırmasını istedi.

Ellen, bebeği aldırmak istemeyince ilişki yaşadığı adam, yaşları 19 , 35 ve 36 olan iki kişiyi yanına alıp Ellen ve 39 yaşındaki arkadaşı Ely Carlos dos Santos'u kendi araçları ile kaçırdı.

Boş bir arazide çiftin elleri ve kollarını arabaya bağlayıp arabanın üzerine benzin döküp yaktılar. Aileler Ellen ve arkadaşının kimliklerini arabadan teşhis etti.

19 yaşındaki kişi cinayette aktif rol aldığını kabul ederken diğer iki şüpheli ise suçlamaları kabul etmedi.

Olayı soruşturan polis ekipleri, Ellen ve arkadaşının ilk bulgulara göre evli erkeğin kürtaj teklifini kabul etmemesi sonucu öldürüldüğünü açıkladı.

Ancak çiftin uyuşturucu kaçakçısına olan borçları yüzünden öldürülme ihmali de olabileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.