Sivas'ta boğularak ölen kuzenler aynı tabuta konuldu

06.07.2020 - 17:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2020+ kez okundu.
 

Sivas'ta boğularak ölen kuzenler aynı tabuta konuldu

2 ve 3 yaşındaki kuzenler, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Mumcunun Çitliği köyünde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Yusuf Konaç ve Ramazan Konaç isimli kuzenler, sulama kanalında ölü olarak bulunmuştu. Adıyaman’dan tarım işçisi olarak Sivas’a gelen ailelerin çocukları olan ve kuzen oldukları öğrenilen 2 yaşındaki Yusuf ve 3 yaşındaki Ramazan'ın, oyun oynarken girdikleri sulama kanalında boğuldukları belirtildi.   MİNİK KUZENLER AYNI TABUT İÇİNDE TESLİM EDİLDİ İki kuzenin cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi. İki küçük kuzen aynı tabuta konuldu.   SU KANALINDA BULUNDULAR Kuzenleri hastane morgundan amcaları İsmail Konaç teslim aldı. Acılı amca yaptığı açıklamada, “Tarlada çalışıyorlardı. Annesi çocuklar için yemek yapmış. Çocukları bulamayınca aramaya başladılar. Su kanalında bulundular. Oyun oynarken düşmüşler.” dedi. Cenazelerin, memleketleri Adıyaman Merkez ilçede toprağa verileceği öğrenildi.
2 ve 3 yaşındaki kuzenler, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Mumcunun Çitliği köyünde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Yusuf Konaç ve Ramazan Konaç isimli kuzenler, sulama kanalında ölü olarak bulunmuştu.

Adıyaman’dan tarım işçisi olarak Sivas’a gelen ailelerin çocukları olan ve kuzen oldukları öğrenilen 2 yaşındaki Yusuf ve 3 yaşındaki Ramazan'ın, oyun oynarken girdikleri sulama kanalında boğuldukları belirtildi.

 

MİNİK KUZENLER AYNI TABUT İÇİNDE TESLİM EDİLDİ
İki kuzenin cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi. İki küçük kuzen aynı tabuta konuldu.

 

SU KANALINDA BULUNDULAR
Kuzenleri hastane morgundan amcaları İsmail Konaç teslim aldı. Acılı amca yaptığı açıklamada, “Tarlada çalışıyorlardı. Annesi çocuklar için yemek yapmış. Çocukları bulamayınca aramaya başladılar. Su kanalında bulundular. Oyun oynarken düşmüşler.” dedi.

Cenazelerin, memleketleri Adıyaman Merkez ilçede toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.