Şirin Payzın'dan tanımı zor adilik

31.07.2021 - 13:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1338+ kez okundu.
 

Şirin Payzın'dan tanımı zor adilik

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın yanında el pençe duran sözde gazeteci Şirin Payzın, Türkiye'deki yangınlar üzerinden algı operasyonu yaparken Yunanistan'daki yangınlara salya sümük ağladı.

Manavgat, Marmaris, Mersin, Adana, Bodrum, Osmaniye ve Aydın'da peş peşe çıkan yangınlar ciğerlerimizi yakarken sosyal medyada cirit atan provokatörler, düğmeye bastı. Yalan ve iftiralarla Türkiye'yi hedef alan alçak operasyona, 10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e 16 yaşındaki Yasin Börü'den 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın yanında el pençe duran sözde gazeteci Şirin Payzın da katıldı. Devletin, milletle omuz omuza mücadele ettiği yangınlarla ilgili kalleşce bir paylaşım yapan Payzın, "yanan yerlere çökülecek mi? Göreceğiz..." ifadelerini kullandı. "Gazeteciyim" diyerek ortalıkta dolanan Şirin Payzın bununla da yetinmedi. CHP yandaşı HALK TV'nin haberini paylaşan Payzın, yangına karşı canını hiçe sayan itfaiye personellerini, yangın işçilerini ve vatandaşları hedef aldı. Yangının bir otele sıçramasını engelleyerek olası bir faciayı önleyenleri açık açık hedef alan sözde gazeteci, yanan ormanlık alana otel yapılacağı algını oluşturmaya çalıştı. İşte "bu kadar da utanmazlık olmaz" dedirten o paylaşım: Türkiye'ye operasyon, Yunanistan'a salya sümük! Milletin acısı üzerinden alçakça bir algı yapmaya kalkışan Şirin Payzın, Yunanistan'daki yangınlara ise salya sümük ağladı. Türkiye'ye olan nefretini Yunanistan'a olan sevgisiyle gösteren Payzın'ın kepazeliği sosyal medyada infiale yol açtı. Yunan'a üzüldüğü kadar Türkiye'deki köylülere üzülmeyen Şirin Payzın'ın Yunanistan için kahrolduğu o paylaşımı: "Atina'daki yangın sadece Yunanistan'ın üzüntüsü değil hepimizin üzüntüsü. 70'den fazla kişi hayatını kaybetti. Hala kayıp olanlar var. Çevre felaketi yaşanıyor. Yunanistan'ın acısı acımızdır."    
Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın yanında el pençe duran sözde gazeteci Şirin Payzın, Türkiye'deki yangınlar üzerinden algı operasyonu yaparken Yunanistan'daki yangınlara salya sümük ağladı.

Manavgat, Marmaris, Mersin, Adana, Bodrum, Osmaniye ve Aydın'da peş peşe çıkan yangınlar ciğerlerimizi yakarken sosyal medyada cirit atan provokatörler, düğmeye bastı.

Yalan ve iftiralarla Türkiye'yi hedef alan alçak operasyona, 10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e 16 yaşındaki Yasin Börü'den 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın yanında el pençe duran sözde gazeteci Şirin Payzın da katıldı.

Devletin, milletle omuz omuza mücadele ettiği yangınlarla ilgili kalleşce bir paylaşım yapan Payzın, "yanan yerlere çökülecek mi? Göreceğiz..." ifadelerini kullandı.

"Gazeteciyim" diyerek ortalıkta dolanan Şirin Payzın bununla da yetinmedi. CHP yandaşı HALK TV'nin haberini paylaşan Payzın, yangına karşı canını hiçe sayan itfaiye personellerini, yangın işçilerini ve vatandaşları hedef aldı. Yangının bir otele sıçramasını engelleyerek olası bir faciayı önleyenleri açık açık hedef alan sözde gazeteci, yanan ormanlık alana otel yapılacağı algını oluşturmaya çalıştı.

İşte "bu kadar da utanmazlık olmaz" dedirten o paylaşım:

Türkiye'ye operasyon, Yunanistan'a salya sümük!

Milletin acısı üzerinden alçakça bir algı yapmaya kalkışan Şirin Payzın, Yunanistan'daki yangınlara ise salya sümük ağladı.

Türkiye'ye olan nefretini Yunanistan'a olan sevgisiyle gösteren Payzın'ın kepazeliği sosyal medyada infiale yol açtı.

Yunan'a üzüldüğü kadar Türkiye'deki köylülere üzülmeyen Şirin Payzın'ın Yunanistan için kahrolduğu o paylaşımı:

"Atina'daki yangın sadece Yunanistan'ın üzüntüsü değil hepimizin üzüntüsü. 70'den fazla kişi hayatını kaybetti. Hala kayıp olanlar var.

Çevre felaketi yaşanıyor. Yunanistan'ın acısı acımızdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.