Şimdi de cinsel organını kestirecek

25.09.2021 - 13:08, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1499+ kez okundu.
 

Şimdi de cinsel organını kestirecek

Bankacılığı bırakıp 100 bin dolar harcayarak ejderha olan Richard Hernandez şimdi de cinsel organını kestirmek istiyor. Tiamat Legion Medusa takm adını kullanan Hernandez bir süre hormon tedavisi gördüğünü söyleyerek amacının cinsiyetsiz olmak olduğunu söyledi.

Richard Hernandez, yıllarca banka müdürü olarak çalıştıktan sonra Amerika'ya taşındı ve hayatını değiştirmeye karar verdi. 2700 bin lira harcayarak 'Ejderha' olan adam şimdi de cinsel organını kestirecek   Los Angeles'ta yaşayan Hernandez, kulak alma ve dil ayırma ameliyatından sonra aşırı bir makyajla yepyeni görünümüne kavuştu.37,000 dolar harcayarak 'Ejderha' olan adam şimdi de cinsel organını kestirecekArdından ise cinsiyet değiştirme ameliyatı için karar veren Hernandez hormon tedavisi gördü ancak şimdi penisini istemediğini söyleyerek cinsiyetsiz olmayı tercih ediyor.   1000 bin dolar harcayarak 'Ejderha' olan adam şimdi de cinsel organını kestirecekCinsiyetsizleşme sürecinde olduğunu söyleyen Hernandez, "Nihai tercihim tıpkı kendi türüm olan yılanlar gibi basitçe 'o' olarak adlandırılmak.  Yılan gibi görünmek için âdeta bir dönüşüm geçirdiğinden söz eden Hernandez, başının üst bölümüne 18 boynuz taktırdı ve kulak ile burun kısmındaki kemikleri aldırdı.6700 bin lira harcayarak 'Ejderha' olan adam şimdi de cinsel organını kestirecek   Altı dişini çektirdi ve gözlerinin içinde bulunan beyaz bölümü yeşile boyattı.7700 bin lira harcayarak 'Ejderha' olan adam şimdi de cinsel organını kestirecekHarry Potter'da bulunan "Voldemort" karakterinden esinlendiğini söyleyen Hernandez dönüşümünü 2025 yılına kadar tamamlamayı planlıyor.
Bankacılığı bırakıp 100 bin dolar harcayarak ejderha olan Richard Hernandez şimdi de cinsel organını kestirmek istiyor. Tiamat Legion Medusa takm adını kullanan Hernandez bir süre hormon tedavisi gördüğünü söyleyerek amacının cinsiyetsiz olmak olduğunu söyledi.

Richard Hernandez, yıllarca banka müdürü olarak çalıştıktan sonra Amerika'ya taşındı ve hayatını değiştirmeye karar verdi.
2700 bin lira harcayarak 'Ejderha' olan adam şimdi de cinsel organını kestirecek

 

Los Angeles'ta yaşayan Hernandez, kulak alma ve dil ayırma ameliyatından sonra aşırı bir makyajla yepyeni görünümüne kavuştu.37,000 dolar harcayarak 'Ejderha' olan adam şimdi de cinsel organını kestirecekArdından ise cinsiyet değiştirme ameliyatı için karar veren Hernandez hormon tedavisi gördü ancak şimdi penisini istemediğini söyleyerek cinsiyetsiz olmayı tercih ediyor.

 

1000 bin dolar harcayarak 'Ejderha' olan adam şimdi de cinsel organını kestirecekCinsiyetsizleşme sürecinde olduğunu söyleyen Hernandez, "Nihai tercihim tıpkı kendi türüm olan yılanlar gibi basitçe 'o' olarak adlandırılmak. 


Yılan gibi görünmek için âdeta bir dönüşüm geçirdiğinden söz eden Hernandez, başının üst bölümüne 18 boynuz taktırdı ve kulak ile burun kısmındaki kemikleri aldırdı.6700 bin lira harcayarak 'Ejderha' olan adam şimdi de cinsel organını kestirecek

 

Altı dişini çektirdi ve gözlerinin içinde bulunan beyaz bölümü yeşile boyattı.7700 bin lira harcayarak 'Ejderha' olan adam şimdi de cinsel organını kestirecekHarry Potter'da bulunan "Voldemort" karakterinden esinlendiğini söyleyen Hernandez dönüşümünü 2025 yılına kadar tamamlamayı planlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.