Sevdiği kızın ailesi tarafından vahşice öldürüldü

CİNAYET 03.01.2021 - 14:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1791+ kez okundu.
 

Sevdiği kızın ailesi tarafından vahşice öldürüldü

Kırşehir’de sevdiği kızın ailesi tarafından vahşice katledilen Osman Çelik’in sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşım duygulandırdı.

Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, 24 yaşındaki Osman Çelik ve 20 yaşındaki sevgilisi Vildan İnce bir çukura gömülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili Vildan İnce'nin ailesinden 8 kişi sorguya alındı. Zanlılardan biri dün yapılan sorgusunda tecavüz edilerek bıçaklanan Osman Çelik'in çok kan akmasın diye leğene konulduğunu, ardından genç çiftin öldürülerek toprağa gömüldüğünü itiraf etti. Osman Çelik'in feci olaydan 1 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı ise yürek sızlattı.   "ARKAMDAN VURULDUM" Osman Çelik vurularak öldürülmeden 1 ay önce kişisel sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sevenlerini yasa boğdu. Çelik, 1 Kasım 2020 tarihinde bir fotoğrafıyla birlikte yaptığı paylaşımında "Kendi ellerimle çizdim bu yolu. Bak, tam şurada terk edildim. Biraz ileride arkamdan vuruldum ve hemen sağı dönünce yalnız başıma kaldım." ifadelerini kullandı.
Kırşehir’de sevdiği kızın ailesi tarafından vahşice katledilen Osman Çelik’in sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşım duygulandırdı.

Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, 24 yaşındaki Osman Çelik ve 20 yaşındaki sevgilisi Vildan İnce bir çukura gömülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili Vildan İnce'nin ailesinden 8 kişi sorguya alındı. Zanlılardan biri dün yapılan sorgusunda tecavüz edilerek bıçaklanan Osman Çelik'in çok kan akmasın diye leğene konulduğunu, ardından genç çiftin öldürülerek toprağa gömüldüğünü itiraf etti. Osman Çelik'in feci olaydan 1 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı ise yürek sızlattı.

 

"ARKAMDAN VURULDUM"

Osman Çelik vurularak öldürülmeden 1 ay önce kişisel sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sevenlerini yasa boğdu. Çelik, 1 Kasım 2020 tarihinde bir fotoğrafıyla birlikte yaptığı paylaşımında "Kendi ellerimle çizdim bu yolu. Bak, tam şurada terk edildim. Biraz ileride arkamdan vuruldum ve hemen sağı dönünce yalnız başıma kaldım." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.