Sen bu hareketi Amerikalı Polise yapsana...

28.03.2021 - 13:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2179+ kez okundu.
 

Sen bu hareketi Amerikalı Polise yapsana...

Karabük'te bir kişi, koronavirüs denetimleri sırasında kimlik soran polislerle tartışınca Gözaltına alınırken şahsın kardeşi, polislere su atıp, tabure fırlatmaya çalıştı.

Karabük’ün en işlek caddesi olan Kemal Güneş’te koronavirüs denetimleri kapsamında uygulama yapan Yunus Timleri, Doğukan S.’dan kimliğini istedi.   ANNESİ VE KARDEŞİ POLİSLE TARTIŞTI İddiaya göre, elinde poşetler olduğu için kimlik numarasını veren şahıs daha sonra tartışmaya başladı. Bu sırada dükkanda alışveriş yapan gencin annesi ve kız kardeşi de olaya müdahale olunca tartışma büyüdü. Karabük'te kimliği istenen kişinin yakınları polisleri uğraştırdı-Video   KIZ KARDEŞİ POLİSLERE SALDIRDI Vatandaşların da yaşananları meraklı gözlerle izlediği olayda "Savcılığa gidiyorum" diyerek pasaja giren Doğukan S.’nin arkasından koşan polisler genci karakola getirmek için tuttuğu sırada kız kardeşi A.A.K. bu sefer polislere saldırdı.   POLİSLERE SU ATTI, TABURE FIRLATMAYA ÇALIŞTI Bu sırada polisin müdahale ettiği genç kız, hırsını alamayarak berber dükkanı önünde bulunan tabure ile polislere atmak isterken diğer polis tarafından engellendi. Vatandaşların ve annesinin sakinleştiremeye çalıştığı genç kız bu sefer dışarda polislere su fırlattı.   ÖFKELİ ANNE, POLİSLERDEN ŞİKAYETÇİ OLDU Doğukan S. ifadesi alınmak üzere karakola getirilirken, öfkeli anne kızına yumruk attığı iddia ettiği polislerden şikayetçi olduğunu söyleyerek öfkesini dile getirdi. Yaşanan olay sonrası genç kız Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek müşahede altına alındı.
Karabük'te bir kişi, koronavirüs denetimleri sırasında kimlik soran polislerle tartışınca Gözaltına alınırken şahsın kardeşi, polislere su atıp, tabure fırlatmaya çalıştı.

Karabük’ün en işlek caddesi olan Kemal Güneş’te koronavirüs denetimleri kapsamında uygulama yapan Yunus Timleri, Doğukan S.’dan kimliğini istedi.

 

ANNESİ VE KARDEŞİ POLİSLE TARTIŞTI
İddiaya göre, elinde poşetler olduğu için kimlik numarasını veren şahıs daha sonra tartışmaya başladı. Bu sırada dükkanda alışveriş yapan gencin annesi ve kız kardeşi de olaya müdahale olunca tartışma büyüdü.

Karabük'te kimliği istenen kişinin yakınları polisleri uğraştırdı-Video

 

KIZ KARDEŞİ POLİSLERE SALDIRDI
Vatandaşların da yaşananları meraklı gözlerle izlediği olayda "Savcılığa gidiyorum" diyerek pasaja giren Doğukan S.’nin arkasından koşan polisler genci karakola getirmek için tuttuğu sırada kız kardeşi A.A.K. bu sefer polislere saldırdı.

 

POLİSLERE SU ATTI, TABURE FIRLATMAYA ÇALIŞTI
Bu sırada polisin müdahale ettiği genç kız, hırsını alamayarak berber dükkanı önünde bulunan tabure ile polislere atmak isterken diğer polis tarafından engellendi. Vatandaşların ve annesinin sakinleştiremeye çalıştığı genç kız bu sefer dışarda polislere su fırlattı.

 

ÖFKELİ ANNE, POLİSLERDEN ŞİKAYETÇİ OLDU
Doğukan S. ifadesi alınmak üzere karakola getirilirken, öfkeli anne kızına yumruk attığı iddia ettiği polislerden şikayetçi olduğunu söyleyerek öfkesini dile getirdi.

Yaşanan olay sonrası genç kız Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek müşahede altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.