ŞELALEDEN ÖNCE KADIN SONRA ERKEK ATLADI

17.10.2021 - 18:03, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1229+ kez okundu.
 

ŞELALEDEN ÖNCE KADIN SONRA ERKEK ATLADI

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan şelalede ilginç dakikalar yaşandı. Genç kadın, erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra şelaleden atladı. Erkek arkadaşı da kadını kurtarmak için arkasından gitti.

Manavgat Şelalesi'ndeki intihar vakası panik yarattı. Bir kadın, beraber alkol aldığı erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra şelaleden atladı. Kadını kurtarmak isteyen erkek arkadaşı da peşinden gitti. İtfaiye ekibi, kadın ve sevgilisini kurtardı. TARTIŞMA YAŞADILAR İ.A. erkek arkadaşı F.Ş. ile birlikte Manavgat Büyük Şelale mevkiinde şelalenin 50 metre yukarısında alkol almaya başladı. Alkolün de etkisiyle bir süre sonra aralarında tartışma başladı. Tartışma sırasında İ.A. intihar edeceğini belirterek ırmağa girdi ve açılmaya başladı. Akıntı ile hızla ilerleyen İ.A. kısa sürede şelalede çağlayan üzerinde bulunan kayaya gelerek kayaya tutundu. ERKEK ARKADAŞI ARKASINDAN ATLADI Bu sırada erkek arkadaşı F.Ş. de yüzerek yanına geldi. İ.A. erkek arkadaşının ısrarına rağmen çağlayandan aşağıya atlarken, erkek arkadaşı da onu kurtarmak için arkasından atladı. VATANDAŞLAR YARDIM ETTİ Şelalede bulunanların şaşkın bakışları arasında yaşanan olayın ardından itfaiye kurtarma ekibi ve bazı vatandaşlar ırmağa atlayarak İ.A. ve F.Ş.'yi kıyıya çıkardı. 112 sağlık ekibi ve jandarmanın da yardımıyla kayalıklara çıkarılan İ.A. ve F.Ş. kontrol amaçlı olarak hastaneye götürülürken, İ.A.'nın görevlilere uzun süre direndiği gözlendi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan şelalede ilginç dakikalar yaşandı. Genç kadın, erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra şelaleden atladı. Erkek arkadaşı da kadını kurtarmak için arkasından gitti.

Manavgat Şelalesi'ndeki intihar vakası panik yarattı. Bir kadın, beraber alkol aldığı erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra şelaleden atladı. Kadını kurtarmak isteyen erkek arkadaşı da peşinden gitti. İtfaiye ekibi, kadın ve sevgilisini kurtardı.

TARTIŞMA YAŞADILAR
İ.A. erkek arkadaşı F.Ş. ile birlikte Manavgat Büyük Şelale mevkiinde şelalenin 50 metre yukarısında alkol almaya başladı. Alkolün de etkisiyle bir süre sonra aralarında tartışma başladı. Tartışma sırasında İ.A. intihar edeceğini belirterek ırmağa girdi ve açılmaya başladı. Akıntı ile hızla ilerleyen İ.A. kısa sürede şelalede çağlayan üzerinde bulunan kayaya gelerek kayaya tutundu.

ERKEK ARKADAŞI ARKASINDAN ATLADI
Bu sırada erkek arkadaşı F.Ş. de yüzerek yanına geldi. İ.A. erkek arkadaşının ısrarına rağmen çağlayandan aşağıya atlarken, erkek arkadaşı da onu kurtarmak için arkasından atladı.

VATANDAŞLAR YARDIM ETTİ
Şelalede bulunanların şaşkın bakışları arasında yaşanan olayın ardından itfaiye kurtarma ekibi ve bazı vatandaşlar ırmağa atlayarak İ.A. ve F.Ş.'yi kıyıya çıkardı. 112 sağlık ekibi ve jandarmanın da yardımıyla kayalıklara çıkarılan İ.A. ve F.Ş. kontrol amaçlı olarak hastaneye götürülürken, İ.A.'nın görevlilere uzun süre direndiği gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.