RÜŞVETCİ HACİZ MEMURLARI TUTUKLANDI

19.11.2021 - 12:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1157+ kez okundu.
 

RÜŞVETCİ HACİZ MEMURLARI TUTUKLANDI

Ankara'da haczettikleri eşyaları rüşvet karşılığında anlaştıkları depolara göndererek haksız kazanç elde ettiği tespit edilen icra memurlarının da aralarında bulunduğu 33 kişiye yönelik operasyon gerçekleşti. Ankara Gasp Büro Amirliği’nde ifadesi alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi..

Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği, Ankara İcra Müdürlüklerinde görevli icra memurlarının haciz işlemlerinde rüşvet aldığı ve yediemin deposu işletmeleri ile anlaştıkları yönünde gelen ihbar üzerine çalışma başlattı.   Gasp Büro Amirliği ekipleri 4 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu icra memurlarında aralarında bulunduğu 33 kişiyi tespit etti.   İcra memurlarının bazı yediemin deposu işletmeleri ile anlaştığını belirledi. Haciz işlemleri sırasında muhafaza altına alınan eşyaları anlaşmalı oldukları yediemin depolarına yollandıkları ortaya çıktı.     Bunu karşılığında ise icra memurlarının rüşvet aldığı ve muhafaza altında olması gereken hacze konu eşyaları yediemin depolarından usulsüz olarak temin ederek menfaat sağladıkları tespit edildi.   Ankara Gasp Büro Amirliği ekipleri eş zamanlı operasyon düzenleyerek 33 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 4 pompalı tüfek, 1 ruhsatsız tabanca, 2 kuru sıkı tabanca, ve kesici alet ele geçirildi. Ankara emniyetinde ifadesi alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. .
Ankara'da haczettikleri eşyaları rüşvet karşılığında anlaştıkları depolara göndererek haksız kazanç elde ettiği tespit edilen icra memurlarının da aralarında bulunduğu 33 kişiye yönelik operasyon gerçekleşti. Ankara Gasp Büro Amirliği’nde ifadesi alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi..

Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği, Ankara İcra Müdürlüklerinde görevli icra memurlarının haciz işlemlerinde rüşvet aldığı ve yediemin deposu işletmeleri ile anlaştıkları yönünde gelen ihbar üzerine çalışma başlattı.

 

Gasp Büro Amirliği ekipleri 4 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu icra memurlarında aralarında bulunduğu 33 kişiyi tespit etti.

 

İcra memurlarının bazı yediemin deposu işletmeleri ile anlaştığını belirledi. Haciz işlemleri sırasında muhafaza altına alınan eşyaları anlaşmalı oldukları yediemin depolarına yollandıkları ortaya çıktı.

 

 


Bunu karşılığında ise icra memurlarının rüşvet aldığı ve muhafaza altında olması gereken hacze konu eşyaları yediemin depolarından usulsüz olarak temin ederek menfaat sağladıkları tespit edildi.

 

Ankara Gasp Büro Amirliği ekipleri eş zamanlı operasyon düzenleyerek 33 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 4 pompalı tüfek, 1 ruhsatsız tabanca, 2 kuru sıkı tabanca, ve kesici alet ele geçirildi. Ankara emniyetinde ifadesi alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.