Reis muhteşem bir Heykeli daha bitirdi

GÜNDEM 21.05.2021 - 14:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1222+ kez okundu.
 

Reis muhteşem bir Heykeli daha bitirdi

Son etaba gelinen Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kısmı olan Habipler ve Hasdal kavşakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Otoyol'daki ekolojik tüneller, köprüler dikkat çekti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünce inşa edilen Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılışı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. İstanbul'dan çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımı kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu Projesi,  kentin batısındaki Kınalı mevkisinden başlayıp, Kocaeli ve Sakarya'yı kuzeyden geçerek Sakarya'nın Akyazı ilçesi yakınlarında sonlandı.   ULAŞIM SORUNLARINA KALICI ÇÖZÜMLER Üç ana bölümden oluşan Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un ulaşım sorununa kalıcı çözümler üretildiğini belirtti.     "TÜM BÖLÜMLERİ TAMAMLAMIŞ BULUNUYORUZ" Projenin 7'nci kısmı için bir arada olduklarını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir, Kayaşehir gibi yoğun trafiği olan bölgelere kolayca erişimi sağlayacak. Kuzey Marmara Otoyolu'nun tüm bölümlerini tamamlamış bulunuyoruz. Kuzey Marmara Otoyolu'nu Nakkaş Başakşehir kısmıyla büyütüp, 443 kilometreye çıkarıyoruz." dedi.       KUZEY MARMARA OTOYOLU'NDA ÇEVRECİ UYGULAMA: EKOLOJİK KÖPRÜ Bugün son etabı da tamamlanarak hizmete açılan Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki ekolojik köprüler de dikkat çekti. Yaban hayatının etkilenmemesi ve tilki, domuz, karaca gibi bölgede bulunma ihtimali olan hayvanların doğal yaşamlarını sürdürebilmeleri için oluşturulan ekolojik köprüler, Kuzey Marmara Otoyolu'nun doğa dostu inşasını da ortaya koydu.       ZAMANDAN VE AKARYAKITTAN TASARRUF SAĞLIYOR Yıllık toplam 2 milyar 480 milyon lira tasarruf sağlayan Kuzey Marmara Otoyolu, TEM'deki trafik yoğunluğunu da azaltmasının yanında, akaryakıttan da 830 milyon liralık tutumu beraberinde getiriyor.
Son etaba gelinen Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kısmı olan Habipler ve Hasdal kavşakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Otoyol'daki ekolojik tüneller, köprüler dikkat çekti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünce inşa edilen Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılışı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

İstanbul'dan çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımı kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu Projesi,  kentin batısındaki Kınalı mevkisinden başlayıp, Kocaeli ve Sakarya'yı kuzeyden geçerek Sakarya'nın Akyazı ilçesi yakınlarında sonlandı.

 

ULAŞIM SORUNLARINA KALICI ÇÖZÜMLER
Üç ana bölümden oluşan Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un ulaşım sorununa kalıcı çözümler üretildiğini belirtti.

 

 

"TÜM BÖLÜMLERİ TAMAMLAMIŞ BULUNUYORUZ"
Projenin 7'nci kısmı için bir arada olduklarını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir, Kayaşehir gibi yoğun trafiği olan bölgelere kolayca erişimi sağlayacak. Kuzey Marmara Otoyolu'nun tüm bölümlerini tamamlamış bulunuyoruz. Kuzey Marmara Otoyolu'nu Nakkaş Başakşehir kısmıyla büyütüp, 443 kilometreye çıkarıyoruz." dedi.

 

 

 

KUZEY MARMARA OTOYOLU'NDA ÇEVRECİ UYGULAMA: EKOLOJİK KÖPRÜ
Bugün son etabı da tamamlanarak hizmete açılan Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki ekolojik köprüler de dikkat çekti.

Yaban hayatının etkilenmemesi ve tilki, domuz, karaca gibi bölgede bulunma ihtimali olan hayvanların doğal yaşamlarını sürdürebilmeleri için oluşturulan ekolojik köprüler, Kuzey Marmara Otoyolu'nun doğa dostu inşasını da ortaya koydu.

 

 

 

ZAMANDAN VE AKARYAKITTAN TASARRUF SAĞLIYOR
Yıllık toplam 2 milyar 480 milyon lira tasarruf sağlayan Kuzey Marmara Otoyolu, TEM'deki trafik yoğunluğunu da azaltmasının yanında, akaryakıttan da 830 milyon liralık tutumu beraberinde getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.