Putperestlerin görevi put yapmak put yapılmasını öğretmek

06.08.2021 - 15:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1070+ kez okundu.
 

Putperestlerin görevi put yapmak put yapılmasını öğretmek

CHP'li belediyeler heykel hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam ederken, bugün Ayvalık ilçesinde barış temalı "heykel sempozyumu" başladı.

CHP'li belediyelerin heykel sevdası yine gündemde... Birçok ilde gerçekleşen ve kamuoyunun gündeminden düşmeyen heykel açılışlarının ardından bu kez ise Ayvalık Belediyesi tarafından sempozyum hazırlandı.   'BARIŞ' TEMALI SEMPOZYUM "Barış temalı heykel sempozyumu" için harekete geçen belediye, Ayvalık Büyük Park'ta hazırlıklarını tamamladı. Sempozyum bugün öğle saatlerinde Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'in katılımıyla başladı. Yaklaşık 1 ay sürmesi beklenen sempozyumun sonunda yapılan heykeller, kentin çeşitli noktalarında yerlerini alacak.   "GURUR DUYUYORUZ" Açılış töreninde konuşma yapan Mesut Ergin, "1. Ayvalık Heykel Sempozyum’unu Ayvalık'ta başlatmaktan gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.
CHP'li belediyeler heykel hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam ederken, bugün Ayvalık ilçesinde barış temalı "heykel sempozyumu" başladı.

CHP'li belediyelerin heykel sevdası yine gündemde...

Birçok ilde gerçekleşen ve kamuoyunun gündeminden düşmeyen heykel açılışlarının ardından bu kez ise Ayvalık Belediyesi tarafından sempozyum hazırlandı.

 

'BARIŞ' TEMALI SEMPOZYUM
"Barış temalı heykel sempozyumu" için harekete geçen belediye, Ayvalık Büyük Park'ta hazırlıklarını tamamladı.

Sempozyum bugün öğle saatlerinde Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'in katılımıyla başladı.

Yaklaşık 1 ay sürmesi beklenen sempozyumun sonunda yapılan heykeller, kentin çeşitli noktalarında yerlerini alacak.

 

"GURUR DUYUYORUZ"
Açılış töreninde konuşma yapan Mesut Ergin, "1. Ayvalık Heykel Sempozyum’unu Ayvalık'ta başlatmaktan gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.