Polis ile Trump destekçileri arasında savaş....

06.01.2021 - 10:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1270+ kez okundu.
 

Polis ile Trump destekçileri arasında savaş....

Washington'da bir araya gelen Trump destekçileri ile polis arasında gerginlik yaşandı.

ABD Başkanı Donald Trump destekçileri, seçim protestoları için başkent Washington'da toplandı. Bugün yapılacak Kongre oturumunda başkanlık seçimlerinin Joe Biden lehine resmileştirilmesini protesto eden binlerce Trump taraftarı, başkent Washington'da gösteri düzenlemeye başladı.   TRUMP DESTEKÇİLERİ SOKAKLARDA Trump'a destek veren binlerce kişi, "Trump için Yürü" gösterisinde bir araya geldi. Kent merkezinde alınan geniş çaplı güvenlik önlemleri dikkat çekerken, binlerce kişi kent merkezinde Trump lehine pankartlar açtı.   "BEYAZ SARAY BİZİM EVİMİZ" Seçimlerde hile yapıldığını söyleyen ve Beyaz Saray'ı işaret eden göstericiler, "Kimin evi, bizim evimiz" sloganları attı.   POLİSTEN SERT MÜDAHALE ABD polisinin sıkı tedbirler aldığı yürüyüşte, göstericilerle polis arasında gerilim zaman zaman tırmandı. Polis, göz yaşartıcı gaz ile müdahale ettiği gruba sert müdahalede bulunurken, yaralananlar oldu. Bazı göstericiler gözaltına alındı.   ABD'de olaylı gece FOTO GALERi   TRUMP KONUŞMA YAPACAK Öte yandan, Trump'ın eski danışmanı Roger Stone da gösterilerin düzenlendiği alana gelerek, Trump taraftarlarına seslendi. Trump da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde Beyaz Saray'ın önündeki Ellipse Park'ta taraftarlarına bir konuşma yapacağını duyurdu.
Washington'da bir araya gelen Trump destekçileri ile polis arasında gerginlik yaşandı.

ABD Başkanı Donald Trump destekçileri, seçim protestoları için başkent Washington'da toplandı.

Bugün yapılacak Kongre oturumunda başkanlık seçimlerinin Joe Biden lehine resmileştirilmesini protesto eden binlerce Trump taraftarı, başkent Washington'da gösteri düzenlemeye başladı.

 

TRUMP DESTEKÇİLERİ SOKAKLARDA
Trump'a destek veren binlerce kişi, "Trump için Yürü" gösterisinde bir araya geldi.

Kent merkezinde alınan geniş çaplı güvenlik önlemleri dikkat çekerken, binlerce kişi kent merkezinde Trump lehine pankartlar açtı.

 

"BEYAZ SARAY BİZİM EVİMİZ"
Seçimlerde hile yapıldığını söyleyen ve Beyaz Saray'ı işaret eden göstericiler, "Kimin evi, bizim evimiz" sloganları attı.

 

POLİSTEN SERT MÜDAHALE
ABD polisinin sıkı tedbirler aldığı yürüyüşte, göstericilerle polis arasında gerilim zaman zaman tırmandı.

Polis, göz yaşartıcı gaz ile müdahale ettiği gruba sert müdahalede bulunurken, yaralananlar oldu. Bazı göstericiler gözaltına alındı.

 

ABD'de olaylı gece FOTO GALERi

 

TRUMP KONUŞMA YAPACAK
Öte yandan, Trump'ın eski danışmanı Roger Stone da gösterilerin düzenlendiği alana gelerek, Trump taraftarlarına seslendi.

Trump da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde Beyaz Saray'ın önündeki Ellipse Park'ta taraftarlarına bir konuşma yapacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.