Para vermeyen babasını, annesini ve ağabeyini vurdu

AİLE CİNAYETLERİ 25.07.2021 - 16:41, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1257+ kez okundu.
 

Para vermeyen babasını, annesini ve ağabeyini vurdu

Şanlıurfa'da, 26 yaşındaki genç, kendisine para vermeyen babası ile kavgayı ayırmak isteyen anne ve kardeşini tabancayla vurarak yaraladı. Vicdansız evlat, olaydan sonra kaçarak kayıplara karıştı.

Şairnabi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Mehmet Hamdi B, babası İbrahim B. (64) ile kendisine para vermediği gerekçesiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.   AİLESİNİ SİLAHLA YARALADI Kavgada Mehmet Hamdi B, belindeki tabancayı çıkararak önce babası İbrahim B'yi, daha sonra da kavgayı ayırmak isteyen ağabeyi İbrahim Halil (30) ve annesi Hacer B'yi' (40) tabancayla ateş ederek yaralandı. Mehmet Hamdi B. olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan vatandaşlar durumu sağlık ve polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulundu.   YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Mehmet Akif Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Acil Servis'te tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olay yerinde kaçan Mehmet Hamdi B'nin yakalanması için çalışma başlattı.
Şanlıurfa'da, 26 yaşındaki genç, kendisine para vermeyen babası ile kavgayı ayırmak isteyen anne ve kardeşini tabancayla vurarak yaraladı. Vicdansız evlat, olaydan sonra kaçarak kayıplara karıştı.

Şairnabi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Mehmet Hamdi B, babası İbrahim B. (64) ile kendisine para vermediği gerekçesiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

 

AİLESİNİ SİLAHLA YARALADI

Kavgada Mehmet Hamdi B, belindeki tabancayı çıkararak önce babası İbrahim B'yi, daha sonra da kavgayı ayırmak isteyen ağabeyi İbrahim Halil (30) ve annesi Hacer B'yi' (40) tabancayla ateş ederek yaralandı. Mehmet Hamdi B. olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan vatandaşlar durumu sağlık ve polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulundu.

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Mehmet Akif Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Acil Servis'te tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olay yerinde kaçan Mehmet Hamdi B'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.