Pandeminin en büyük skandalı...

01.10.2021 - 12:08, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1869+ kez okundu.
 

Pandeminin en büyük skandalı...

600 binden fazla insanın salgın nedeniyle hayatını kaybettiği Brezilya büyük bir skandal ile sarsıldı. Ülkedeki en büyük hastane zincirinin koronavirüs ölümlerini sakladığı, hastalara etkisiz ilaçlar verdiği ve onaylanmamış ilaçları yaşlıların üzerinde denediği iddia edildi.

Brezilya'nın en büyük sağlık hizmet sağlayıcılarından biri olan Prevent Senior hastane zinciri pandeminin en büyük skandalına imza attı. Hastane Koronavirüs ölümlerini örtbas etmek, doktorlara etkisiz tedaviler yazmaları için baskı yapmak ve kanıtlanmamış ilaçları yaşlı hastalar üzerinde test etmekle suçlandı. Kovid-19 salgını Latin Amerikada yayılmaya devam ediyor İlgili Haber:Kovid-19 salgını Latin Amerika'da yayılmaya devam ediyor   KANITLANMAMIŞ İLAÇLARI YAŞLILAR ÜSTÜNDE TEST ETTİLER Yarım milyondan fazla üyesi olan hastaneler zincirinden bir grup doktor korkunç iddiaları içeren 10.000 sayfalık bir dosyayı müfettişlere teslim etti. Dosyada, yaşlı hastaların tam rızaları olmaksızın kanıtlanmamış Kovid "tedavilerinin" test edilmesi için "insan kobayları" olarak kullanıldığına dair iddialar yer alıyordu. Dosyada yer alan diğer korkunç iddialar ise şöyle;   HASTALARA ETKİSİZ BİR KARIŞIM VERİLMESİ İÇİN BASKI Kıdemli doktorlar, hastalara "Covid kiti" olarak adlandırılan etkisiz ilaçlardan oluşan bir kokteyl vermeleri için baskı yaptı. Bu etkisiz tedavi Brezilyalıları salgın sırasında evde kalmaya gerek olmadığına ikna etmek için hükümet ideologlarına yardımcı olmak için tasarlandı. Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro, koronavirüs karantinasına girdi İlgili Haber:Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro, koronavirüs karantinasına girdi   KORONA ÖLÜMLERİ GİZLENDİ Etkisiz Covid Kiti ilaçlarının hastalığa karşı etkili olduğunu göstermek için koronavirüs ölümleri gizlendi.   AĞIR HASTALARIN ÖLMESİ İÇİN OKSİJENLERİ AZALTILDI Kıdemli doktorlarının, 10 veya 14 günden fazla yoğun bakımda olan ağır hastaların oksijen tedarikini azaltmak için talimat aldılar. iddia edildi. Doktorların avukatı Bruna Morato, kıdemli doktorların 'Ölümler yatakları boşaltır' dediğini iddia etti. Hastane zinciri yaptığı açıklama ile iddiaları reddederken her zaman yasal ve etik kurallara dikkat edildiğini ve ölümlerin hiçbir zaman gizlendiğini iddia etti.   ÜLKE AYAĞA KALKTI İddialar, ABD'den sonra ikinci sırada yer alan ve koronavirüs nedeniyle yaklaşık 600.000 kişinin öldüğü Brezilya'da büyük tepkiye yol açtı. Bir grup protestocu Sao Paulo önündeki hastanenin genel merkezinde gösteri düzenledi. İlgili Haberler: Kritik anlaşma Meclis'e gönderildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu Boş tablo tartışması! Hırsızlık mı sanat mı? Okuyun kararı kendiniz verin... Son dakika... Oğuzhan Asiltürk hayatını kaybetti! EŞİ GÖRÜLMEMİŞ BİR SKANDAL São Paulo Üniversitesi'nden bir halk sağlığı uzmanı ve avukat olan Daniel Dourado, “Bu, Brezilya'da eşi görülmemiş bir skandal” dedi.
600 binden fazla insanın salgın nedeniyle hayatını kaybettiği Brezilya büyük bir skandal ile sarsıldı. Ülkedeki en büyük hastane zincirinin koronavirüs ölümlerini sakladığı, hastalara etkisiz ilaçlar verdiği ve onaylanmamış ilaçları yaşlıların üzerinde denediği iddia edildi.

Brezilya'nın en büyük sağlık hizmet sağlayıcılarından biri olan Prevent Senior hastane zinciri pandeminin en büyük skandalına imza attı. Hastane Koronavirüs ölümlerini örtbas etmek, doktorlara etkisiz tedaviler yazmaları için baskı yapmak ve kanıtlanmamış ilaçları yaşlı hastalar üzerinde test etmekle suçlandı.

Kovid-19 salgını Latin Amerikada yayılmaya devam ediyor
İlgili Haber:Kovid-19 salgını Latin Amerika'da yayılmaya devam ediyor

 

KANITLANMAMIŞ İLAÇLARI YAŞLILAR ÜSTÜNDE TEST ETTİLER

Yarım milyondan fazla üyesi olan hastaneler zincirinden bir grup doktor korkunç iddiaları içeren 10.000 sayfalık bir dosyayı müfettişlere teslim etti. Dosyada, yaşlı hastaların tam rızaları olmaksızın kanıtlanmamış Kovid "tedavilerinin" test edilmesi için "insan kobayları" olarak kullanıldığına dair iddialar yer alıyordu.

Dosyada yer alan diğer korkunç iddialar ise şöyle;

 

HASTALARA ETKİSİZ BİR KARIŞIM VERİLMESİ İÇİN BASKI

Kıdemli doktorlar, hastalara "Covid kiti" olarak adlandırılan etkisiz ilaçlardan oluşan bir kokteyl vermeleri için baskı yaptı. Bu etkisiz tedavi Brezilyalıları salgın sırasında evde kalmaya gerek olmadığına ikna etmek için hükümet ideologlarına yardımcı olmak için tasarlandı.

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro, koronavirüs karantinasına girdi
İlgili Haber:Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro, koronavirüs karantinasına girdi

 

KORONA ÖLÜMLERİ GİZLENDİ

Etkisiz Covid Kiti ilaçlarının hastalığa karşı etkili olduğunu göstermek için koronavirüs ölümleri gizlendi.

 

AĞIR HASTALARIN ÖLMESİ İÇİN OKSİJENLERİ AZALTILDI

Kıdemli doktorlarının, 10 veya 14 günden fazla yoğun bakımda olan ağır hastaların oksijen tedarikini azaltmak için talimat aldılar. iddia edildi. Doktorların avukatı Bruna Morato, kıdemli doktorların 'Ölümler yatakları boşaltır' dediğini iddia etti.

Hastane zinciri yaptığı açıklama ile iddiaları reddederken her zaman yasal ve etik kurallara dikkat edildiğini ve ölümlerin hiçbir zaman gizlendiğini iddia etti.

 

ÜLKE AYAĞA KALKTI

İddialar, ABD'den sonra ikinci sırada yer alan ve koronavirüs nedeniyle yaklaşık 600.000 kişinin öldüğü Brezilya'da büyük tepkiye yol açtı. Bir grup protestocu Sao Paulo önündeki hastanenin genel merkezinde gösteri düzenledi.

İlgili Haberler:
Kritik anlaşma Meclis'e gönderildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu
Boş tablo tartışması! Hırsızlık mı sanat mı? Okuyun kararı kendiniz verin...
Son dakika... Oğuzhan Asiltürk hayatını kaybetti!


EŞİ GÖRÜLMEMİŞ BİR SKANDAL

São Paulo Üniversitesi'nden bir halk sağlığı uzmanı ve avukat olan Daniel Dourado, “Bu, Brezilya'da eşi görülmemiş bir skandal” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.