ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURUP ÖLDÜRDÜ

CİNAYET 06.12.2021 - 18:18, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1931+ kez okundu.
 

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURUP ÖLDÜRDÜ

Adana'nın Kozan ilçesinde annesine ilaç almak için eczaneye giden genç kadın, dönüşte anne ve babasını kanlar içinde cansız vaziyette yatarken buldu. Baba Osman Hoşça'nın elindeki ateşli silahla önce eşi Fatma Hoşça'yı göğsünden vurduğu, sonra da kendi göğsüne dayadığı silahla intihar ettiği düşünülüyor.

Ağlıboğaz Mahallesi Ağlıboğaz Caddesi üzerinde Hoşka Ailesinin müstakil evinde yaşanan olayda Özlem Hoşça annesinin tedavisi için göz damlası almak üzere eczaneye gitti. Hoşca, eczaneden annesinin ilacını alarak döndüğü baba evinde annesi Fatma Hoşça (55) ve babası Osman Hoşça'yı (76) kanlar içinde yerde cansız vaziyette yatarken buldu.   ANNE VE BABASINI ÖYLE GÖRÜNCE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ Olay yerinde sinir krizi geçiren Özlem Hoşça'yı komşuları sakinleştirmeye çalışırken, hemen emniyet ve sağlık görevlilerine haber verildi. Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları ile olay yerinde savcı ve polis ekipleri detaylı inceleme yaptı.   ÖNCE EŞİNİ VURDU, SONRA İNTİHAR ETTİ İDDİASI İddialara göre; baba Osman Hoşça'nın elindeki ateşli silahla önce eşi Fatma Hoşça'yı göğsünden vurduğu, sonra da kendi göğsüne dayadığı silahla intihar ettiği öğrenildi. Hoşça çiftinin kesin ölüm nedeninin savcılık incelemesinin tamamlanmasının ardından belirleneceği kaydedildi.   KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENECEK Öte yandan Fatma ve Osman Hoşça çiftinin cenazeleri olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından önce Kozan Devlet Hastanesi morguna, ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.   KOMŞULAR ŞOKU ATLATAMIYOR Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ederken Hoşça çiftinin komşuları, kendilerini çok iyi bir aile olarak tanıdıklarını belirterek cinayetin şokunu yaşadıklarını söylediler.
Adana'nın Kozan ilçesinde annesine ilaç almak için eczaneye giden genç kadın, dönüşte anne ve babasını kanlar içinde cansız vaziyette yatarken buldu. Baba Osman Hoşça'nın elindeki ateşli silahla önce eşi Fatma Hoşça'yı göğsünden vurduğu, sonra da kendi göğsüne dayadığı silahla intihar ettiği düşünülüyor.

Ağlıboğaz Mahallesi Ağlıboğaz Caddesi üzerinde Hoşka Ailesinin müstakil evinde yaşanan olayda Özlem Hoşça annesinin tedavisi için göz damlası almak üzere eczaneye gitti. Hoşca, eczaneden annesinin ilacını alarak döndüğü baba evinde annesi Fatma Hoşça (55) ve babası Osman Hoşça'yı (76) kanlar içinde yerde cansız vaziyette yatarken buldu.

 

ANNE VE BABASINI ÖYLE GÖRÜNCE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Olay yerinde sinir krizi geçiren Özlem Hoşça'yı komşuları sakinleştirmeye çalışırken, hemen emniyet ve sağlık görevlilerine haber verildi. Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları ile olay yerinde savcı ve polis ekipleri detaylı inceleme yaptı.

 

ÖNCE EŞİNİ VURDU, SONRA İNTİHAR ETTİ İDDİASI
İddialara göre; baba Osman Hoşça'nın elindeki ateşli silahla önce eşi Fatma Hoşça'yı göğsünden vurduğu, sonra da kendi göğsüne dayadığı silahla intihar ettiği öğrenildi. Hoşça çiftinin kesin ölüm nedeninin savcılık incelemesinin tamamlanmasının ardından belirleneceği kaydedildi.

 

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENECEK
Öte yandan Fatma ve Osman Hoşça çiftinin cenazeleri olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından önce Kozan Devlet Hastanesi morguna, ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

KOMŞULAR ŞOKU ATLATAMIYOR

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ederken Hoşça çiftinin komşuları, kendilerini çok iyi bir aile olarak tanıdıklarını belirterek cinayetin şokunu yaşadıklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.