Ölüm nedeni beyin kanaması çıktı

05.04.2021 - 16:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1353+ kez okundu.
 

Ölüm nedeni beyin kanaması çıktı

İstanbul Küçükçekmece'de yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan Şükriye Bulgurcu (28)'nun, Adli Tıp Kurumu'ndaki ön otopsi raporunda beyin kanaması sonucu öldüğü ileri sürüldü. Bulgurcu’nun ölümünün nasıl gerçekleştiğine ilişkin soruşturma devam ediyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Aslen Hataylı olan 28 yaşındaki Şükriye Bulgurcu, 2013 yılında okumak ve oyunculuk eğitimi almak için İstanbul'a geldi. Kadir Has Üniversitesi sinema ve televizyon bölümünden mezun olan Bulgurcu aynı zamanda Müjdat Gezen Tiyatro Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Tek hayali oyuncu olmak olan Şükriye, üç gün önce Küçükçekmece'deki evine geldi.   ARKADAŞLARI ÖLÜ BULDU Sabah Şükriye Bulgurcu'ya ulaşamayan arkadaşları yaşadığı adrese geldi. Kapının açılmaması üzerine arkadaşları kapıyı kırarak eve girdi. Genç kızı hareketsiz yatar halde bulan arkadaşları durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Şükriye Bulgurcu'nun öldüğü belirlendi.   Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı inceleme sonrasında genç kızın cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan incelemede genç kızın üzerinde herhangi bir delici, kesici ve ateşli silah izine rastlanmadığı ve darp veya yara bulunmadığı belirtildi.   TEK HAYALİ OYUNCU OLMAKTI Genç kızın 2013 yılında Hatay'dan İstanbul'a okumak ve tek hayali olan oyunculuk hayalini gerçekleştirmek için geldiği öğrenildi.   Anne ve babası ayrı yaşayan 3 kardeşi bulunan Bulgurcu'nun Kadir Has Üniversitesi sinema ve televizyon bölümünden mezun olduğu Müjdat Gezen Tiyatro Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldığı öğrenildi. Genç kızın Hatay'da toprağa verileceği belirtildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı Şüpheli ölümü üzerine, Şükriye Bulgurcu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada yapılan incelemede Bulgurcu'nun beyninde pıhtı oluştuğu belirlenirken, ön otopsi raporuna göre ölüm sebebinin beyin kanaması olduğu kaydedildi.   Bulgurcu'nun cenazesi dün otopsinin ardından memleketi Antakya Asri Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.   SON İSTEĞİ MANTI OLMUŞTU! Oyunculuk hayali olan kızına bakmak için yıllarca hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan anne Nadire Bulgurcu, ölüm haberine inanamamış, "Benim kızım ölmedi, o gelip mantı yiyecek" demişti.
İstanbul Küçükçekmece'de yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan Şükriye Bulgurcu (28)'nun, Adli Tıp Kurumu'ndaki ön otopsi raporunda beyin kanaması sonucu öldüğü ileri sürüldü. Bulgurcu’nun ölümünün nasıl gerçekleştiğine ilişkin soruşturma devam ediyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Aslen Hataylı olan 28 yaşındaki Şükriye Bulgurcu, 2013 yılında okumak ve oyunculuk eğitimi almak için İstanbul'a geldi. Kadir Has Üniversitesi sinema ve televizyon bölümünden mezun olan Bulgurcu aynı zamanda Müjdat Gezen Tiyatro Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Tek hayali oyuncu olmak olan Şükriye, üç gün önce Küçükçekmece'deki evine geldi.

 

ARKADAŞLARI ÖLÜ BULDU

Sabah Şükriye Bulgurcu'ya ulaşamayan arkadaşları yaşadığı adrese geldi. Kapının açılmaması üzerine arkadaşları kapıyı kırarak eve girdi. Genç kızı hareketsiz yatar halde bulan arkadaşları durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Şükriye Bulgurcu'nun öldüğü belirlendi.

 

Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı inceleme sonrasında genç kızın cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Yapılan incelemede genç kızın üzerinde herhangi bir delici, kesici ve ateşli silah izine rastlanmadığı ve darp veya yara bulunmadığı belirtildi.

 

TEK HAYALİ OYUNCU OLMAKTI

Genç kızın 2013 yılında Hatay'dan İstanbul'a okumak ve tek hayali olan oyunculuk hayalini gerçekleştirmek için geldiği öğrenildi.

 

Anne ve babası ayrı yaşayan 3 kardeşi bulunan Bulgurcu'nun Kadir Has Üniversitesi sinema ve televizyon bölümünden mezun olduğu Müjdat Gezen Tiyatro Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldığı öğrenildi. Genç kızın Hatay'da toprağa verileceği belirtildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı


Şüpheli ölümü üzerine, Şükriye Bulgurcu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada yapılan incelemede Bulgurcu'nun beyninde pıhtı oluştuğu belirlenirken, ön otopsi raporuna göre ölüm sebebinin beyin kanaması olduğu kaydedildi.

 

Bulgurcu'nun cenazesi dün otopsinin ardından memleketi Antakya Asri Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

 

SON İSTEĞİ MANTI OLMUŞTU!


Oyunculuk hayali olan kızına bakmak için yıllarca hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan anne Nadire Bulgurcu, ölüm haberine inanamamış, "Benim kızım ölmedi, o gelip mantı yiyecek" demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.