NEW YORK ÜNİVERSİTESİ'NDE KIRMIZI ALARM İLAN EDİLDİ

12.11.2021 - 18:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1385+ kez okundu.
 

NEW YORK ÜNİVERSİTESİ'NDE KIRMIZI ALARM İLAN EDİLDİ

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan olayda, Güney Kaliforniya Üniversitesi, New York Üniversitesi ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü gelen bomba ihbarları üzerine boşaltıldı.

  GÜVENLİK GÜÇLERİ BOMBA BULAMADI Öğrencilerin üniversitelerden çıkması ile olay yerinde bomba arama çalışmalarını yapan polis ekipleri Güney Kaliforniya Üniversitesi ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde herhangi bir bomba yada patlayıcı madde bulamadıklarını açıkladı.   NEW YORK ÜNİVERSİTESİ'NDE KIRMIZI ALARM İLAN EDİLDİ Dünyanın en çok turist çeken, ve nüfusu turistlerle birlikte 15 milyonu geçen New York'ta şehrin merkezinde bulunan New York Üniversitesi de bomba ihbarı üzerine boşaltıldı. Polis yaptığı detaylı aramalar sonucunda herhangi bir bombaya rastlanmadığını belirtti.   GEÇTİĞİMİZ HAFTA DA BENZER İHBARLAR YAŞANMIŞTI Geçtiğimiz günlerde, ABD'nin Connecticut eyaletindeki New Haven kentinde yer alan Yale Üniversitesi'nde bomba ihbari gerçekleşmişti. İhbar sonrası üniversite boşaltılmıştı.   POLİS EKİPLERİ YALE ÜNİVERSİTESİ'Nİ DİDİK DİDİK ARADI Bomba ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, Yale Üniversitesi'nin, High Caddesi, Üniversite Tiyatrosu, Johnathan Edwards binası, Yale Sanat Galerisi, Vanderbilt Salonu, Welch Salonu ve Grace Hopper binası dahil olmak üzere birçok bölgesini aradı. Yapılan detaylı bomba arama çalışmaları sonrasında herhangi bir bomba bulunamamıştı.
Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan olayda, Güney Kaliforniya Üniversitesi, New York Üniversitesi ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü gelen bomba ihbarları üzerine boşaltıldı.

 

GÜVENLİK GÜÇLERİ BOMBA BULAMADI
Öğrencilerin üniversitelerden çıkması ile olay yerinde bomba arama çalışmalarını yapan polis ekipleri Güney Kaliforniya Üniversitesi ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde herhangi bir bomba yada patlayıcı madde bulamadıklarını açıkladı.

 

NEW YORK ÜNİVERSİTESİ'NDE KIRMIZI ALARM İLAN EDİLDİ
Dünyanın en çok turist çeken, ve nüfusu turistlerle birlikte 15 milyonu geçen New York'ta şehrin merkezinde bulunan New York Üniversitesi de bomba ihbarı üzerine boşaltıldı. Polis yaptığı detaylı aramalar sonucunda herhangi bir bombaya rastlanmadığını belirtti.

 

GEÇTİĞİMİZ HAFTA DA BENZER İHBARLAR YAŞANMIŞTI
Geçtiğimiz günlerde, ABD'nin Connecticut eyaletindeki New Haven kentinde yer alan Yale Üniversitesi'nde bomba ihbari gerçekleşmişti. İhbar sonrası üniversite boşaltılmıştı.

 

POLİS EKİPLERİ YALE ÜNİVERSİTESİ'Nİ DİDİK DİDİK ARADI
Bomba ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, Yale Üniversitesi'nin, High Caddesi, Üniversite Tiyatrosu, Johnathan Edwards binası, Yale Sanat Galerisi, Vanderbilt Salonu, Welch Salonu ve Grace Hopper binası dahil olmak üzere birçok bölgesini aradı. Yapılan detaylı bomba arama çalışmaları sonrasında herhangi bir bomba bulunamamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.