New York'ta araç göstericilerin arasına daldı

12.12.2020 - 15:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1389+ kez okundu.
 

New York'ta araç göstericilerin arasına daldı

Siyahların Hayatı Değerlidir (BLM) gösterisi düzenleyenlerin arasına dalarak 7 kişinin yaralanmasına sebep olan kadın sürücü gözaltına alındı.

New York Polis Departmanı (NYPD), Manhattan'da bir aracın yaklaşık 50 protestocudan oluşan kalabalığın arasına daldığını açıkladı. 7 YARALI Yaşanan olayda 3'ü ağır 7 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olay anında çekilen bir videoda ise birkaç göstericinin araca saldırmaya çalıştığı görüldü.   SÜRÜCÜ YAKALANDI Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, sürücünün olayın ardından kaçmadığı ve olay yerinde kalarak polise direnmeden teslim olduğu bildirildi. Polisin aracın peşinden koşan iki göstericiyi de gözaltına aldığı açıklandı.
Siyahların Hayatı Değerlidir (BLM) gösterisi düzenleyenlerin arasına dalarak 7 kişinin yaralanmasına sebep olan kadın sürücü gözaltına alındı.

New York Polis Departmanı (NYPD), Manhattan'da bir aracın yaklaşık 50 protestocudan oluşan kalabalığın arasına daldığını açıkladı.

7 YARALI
Yaşanan olayda 3'ü ağır 7 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay anında çekilen bir videoda ise birkaç göstericinin araca saldırmaya çalıştığı görüldü.

 

SÜRÜCÜ YAKALANDI
Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, sürücünün olayın ardından kaçmadığı ve olay yerinde kalarak polise direnmeden teslim olduğu bildirildi.

Polisin aracın peşinden koşan iki göstericiyi de gözaltına aldığı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.