New York metroda bıçaklı saldırı

14.02.2021 - 13:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1482+ kez okundu.
 

New York metroda bıçaklı saldırı

Metro hattında yaşanan saldırı sonucu harekete geçen New York polisi, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ABD'nin New York kentindeki metroda, dün gece saatlerinde aynı hattın farklı noktalarında biri kadın 4 kişi bıçaklı saldırıya uğradı. 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ Yaralılardan ikisi olay yerinde yaşamını yitirdi. New York Polis Departmanı'ndan yetkililer, birkaç saat içinde aynı metro hattında meydana gelen saldırıları bir kişinin düzenlediğinden şüphelendiklerini bildirdi.   SALDIRGAN ARANIYOR Şüpheli için arama çalışmaları başlattıkları ve soruşturma kapsamında metro hattının güvenlik kameralarını inceledikleri bilgisini paylaşan yetkililer, kentteki metro sisteminin güvenliğini sağlamak için ilave 500 polisin görevlendirildiğini kaydetti.
Metro hattında yaşanan saldırı sonucu harekete geçen New York polisi, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ABD'nin New York kentindeki metroda, dün gece saatlerinde aynı hattın farklı noktalarında biri kadın 4 kişi bıçaklı saldırıya uğradı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Yaralılardan ikisi olay yerinde yaşamını yitirdi. New York Polis Departmanı'ndan yetkililer, birkaç saat içinde aynı metro hattında meydana gelen saldırıları bir kişinin düzenlediğinden şüphelendiklerini bildirdi.

 

SALDIRGAN ARANIYOR
Şüpheli için arama çalışmaları başlattıkları ve soruşturma kapsamında metro hattının güvenlik kameralarını inceledikleri bilgisini paylaşan yetkililer, kentteki metro sisteminin güvenliğini sağlamak için ilave 500 polisin görevlendirildiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.