NEW YORK DA PATLAMA MEYDANA GELDİ

01.12.2021 - 21:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 647+ kez okundu.
 

NEW YORK DA PATLAMA MEYDANA GELDİ

ABD'nin New York kentinde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonucu 6 kişi yaralanırken, çevredeki 54 kişi de evlerinden tahliye edildi.

ABD'nin New York kentinde yer alan Brooklyn bölgesindeki bir evde bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıkarken, olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.   ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda, evde şiddetli bir patlama meydana geldiği, kapının diğer enkaz parçalarıyla birlikte caddeye doğru savrulduğu, ortalığın savaş alanına döndüğü görüldü.   6 KİŞİ YARALANDI New York İtfaiye Teşkilatından yapılan açıklamada, evin ilk katında çökme meydana geldiği ve 6 kişinin yaralandığı aktarıldı. Patlamanın meydana geldiği evin etrafındaki diğer evlerden de toplam 54 kişinin tahliye edildiği belirtildi. Patlamanın nedeni henüz bilinmezken, bölge sakini evden gaz kokusu geldiğine dair ev sahibini uyardıklarını ifade etti. Patlamanın nedenine yönelik inceleme başlatıldı.
ABD'nin New York kentinde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonucu 6 kişi yaralanırken, çevredeki 54 kişi de evlerinden tahliye edildi.

ABD'nin New York kentinde yer alan Brooklyn bölgesindeki bir evde bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından yangın çıkarken, olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

 

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda, evde şiddetli bir patlama meydana geldiği, kapının diğer enkaz parçalarıyla birlikte caddeye doğru savrulduğu, ortalığın savaş alanına döndüğü görüldü.

 

6 KİŞİ YARALANDI
New York İtfaiye Teşkilatından yapılan açıklamada, evin ilk katında çökme meydana geldiği ve 6 kişinin yaralandığı aktarıldı.

Patlamanın meydana geldiği evin etrafındaki diğer evlerden de toplam 54 kişinin tahliye edildiği belirtildi.

Patlamanın nedeni henüz bilinmezken, bölge sakini evden gaz kokusu geldiğine dair ev sahibini uyardıklarını ifade etti. Patlamanın nedenine yönelik inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.