Nankör KKTC'ye Türkiye'den doğal gaz hattı projesi

22.11.2019 - 18:01, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1533+ kez okundu.
 

Nankör KKTC'ye Türkiye'den doğal gaz hattı projesi

KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Türkiye ile KKTC arasında doğalgaz boru hattının kurulmasını gündeme getirdi.

Türkiye ile KKTC arasında çift yönlü bir doğal gaz hattı için proje geliştirildiği öğrenildi. Türkiye Enerji Ekonomisi Derneği tarafından, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ortaklığıyla Birinci Doğu Akdeniz Uluslararası Enerji Sempozyumu gerçekleştirildi. Milliyet'in haberine göre; sempozyuma katılan KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Türkiye ile KKTC arasında doğalgaz boru hattının kurulmasını gündeme getirdi. Tayoç, boru hattının 2025'te Türkiye'den KKTC’ye doğalgaz götürülebileceğini söyledi.    
KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Türkiye ile KKTC arasında doğalgaz boru hattının kurulmasını gündeme getirdi.

Türkiye ile KKTC arasında çift yönlü bir doğal gaz hattı için proje geliştirildiği öğrenildi.

Türkiye Enerji Ekonomisi Derneği tarafından, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ortaklığıyla Birinci Doğu Akdeniz Uluslararası Enerji Sempozyumu gerçekleştirildi.

Milliyet'in haberine göre; sempozyuma katılan KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Türkiye ile KKTC arasında doğalgaz boru hattının kurulmasını gündeme getirdi.

Tayoç, boru hattının 2025'te Türkiye'den KKTC’ye doğalgaz götürülebileceğini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.