Miami'de doğum günü partisinde katliam

GÜNDEM 30.05.2021 - 22:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2275+ kez okundu.
 

Miami'de doğum günü partisinde katliam

ABD'de bir doğum günü partisi kabusa döndü. Polis yerel halktan yardım istedi. Görgü tanıklarından birisi "Kötü bir şeyin olması an meselesiydi" dedi.

Miami Dade polisi, dedektiflerin "hedefi belli şiddet eylemi" olarak tanımladıkları olayda 20'den fazla kişinin yaralandığı ve ölümlerle sonuçlanan silahlı saldırıyı araştırıyor. Yetkililer, aldıkları yaralar sonucu iki kişinin öldüğünü söylediler. Miami-Dade Polis Direktörü Freddy Ramirez, "Bu aşağılık bir silahlı şiddet eylemi ve korkakça bir saldırı" dedi. Polise göre, olay yerel bir rapçinin doğum günü partisinden sonra gerçekleşti. Kurbanlar Miami Dade ve Broward ilçelerindeki hastanelere götürüldü. RASTGELE KALABALIĞA ATEŞ AÇTILAR  Ramirez, El Mula Şölen Salonunun 29 Mayıs Cumartesi gününden Pazar sabahına kadar bir konser için kiralandığını söyledi. Polise göre, müzik gece yarısından hemen sonra durdu ve müşteriler, üç kişinin beyaz bir araçtan tüfek ve tabancalarla çıkarak kalabalığa rastgele ateş etmeye başladı. Polis, çok sayıda kurbandan iki kişinin şu anda yaşam destek ünitesine bağlı olduğunu söyledi. Yakınlarda çalışan Alex Lanires, "İki haftada bir kavga çıkıyordu. Gerçekten kötü bir şeyin olması an meselesiydi ve sanırım bugün o gün oldu" dedi. 'KAYBETMEYEN ANLAYAMAZ'  Vurulan kurbanlardan birinin babası olan 19 yaşındaki Chad Harris, “Elinden alınana kadar, bunun nasıl bir şey olduğunu asla bilemezsiniz” dedi ve ekledi: "Şimdi ameliyatta. Sadece dua ediyoruz. Tüm kurbanlar ve aileler için dua ediyoruz." Jackson Memorial'daki acil servisin dışında, 50 kadar aile üyesi ve arkadaşı, sevdikleriyle ilgili gelişmeleri öğrenmek için toplandı. Onlardan biri olan Angela Green, olayda vurulan 24 yaşındaki oğlunun kendisine, saldırganların kayak maskeleri ve kapşonluları ile geldiklerini ve kalabalığa ateş etmeye başladığını söylediğini aktardı. Polis şimdi, güvenlik kamerası görüntülerini tarayıp kanıt toplarken halktan da yardım istiyor.
ABD'de bir doğum günü partisi kabusa döndü. Polis yerel halktan yardım istedi. Görgü tanıklarından birisi "Kötü bir şeyin olması an meselesiydi" dedi.

Miami Dade polisi, dedektiflerin "hedefi belli şiddet eylemi" olarak tanımladıkları olayda 20'den fazla kişinin yaralandığı ve ölümlerle sonuçlanan silahlı saldırıyı araştırıyor.

Yetkililer, aldıkları yaralar sonucu iki kişinin öldüğünü söylediler. Miami-Dade Polis Direktörü Freddy Ramirez, "Bu aşağılık bir silahlı şiddet eylemi ve korkakça bir saldırı" dedi.

Polise göre, olay yerel bir rapçinin doğum günü partisinden sonra gerçekleşti. Kurbanlar Miami Dade ve Broward ilçelerindeki hastanelere götürüldü.

RASTGELE KALABALIĞA ATEŞ AÇTILAR 
Ramirez, El Mula Şölen Salonunun 29 Mayıs Cumartesi gününden Pazar sabahına kadar bir konser için kiralandığını söyledi.

Polise göre, müzik gece yarısından hemen sonra durdu ve müşteriler, üç kişinin beyaz bir araçtan tüfek ve tabancalarla çıkarak kalabalığa rastgele ateş etmeye başladı.

Polis, çok sayıda kurbandan iki kişinin şu anda yaşam destek ünitesine bağlı olduğunu söyledi.

Yakınlarda çalışan Alex Lanires, "İki haftada bir kavga çıkıyordu. Gerçekten kötü bir şeyin olması an meselesiydi ve sanırım bugün o gün oldu" dedi.


'KAYBETMEYEN ANLAYAMAZ' 
Vurulan kurbanlardan birinin babası olan 19 yaşındaki Chad Harris, “Elinden alınana kadar, bunun nasıl bir şey olduğunu asla bilemezsiniz” dedi ve ekledi: "Şimdi ameliyatta. Sadece dua ediyoruz. Tüm kurbanlar ve aileler için dua ediyoruz."

Jackson Memorial'daki acil servisin dışında, 50 kadar aile üyesi ve arkadaşı, sevdikleriyle ilgili gelişmeleri öğrenmek için toplandı.

Onlardan biri olan Angela Green, olayda vurulan 24 yaşındaki oğlunun kendisine, saldırganların kayak maskeleri ve kapşonluları ile geldiklerini ve kalabalığa ateş etmeye başladığını söylediğini aktardı.

Polis şimdi, güvenlik kamerası görüntülerini tarayıp kanıt toplarken halktan da yardım istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.