MEKSİKALILAR SINIRDA BEKLİYOR

GÜNDEM 18.11.2021 - 11:25, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1989+ kez okundu.
 

MEKSİKALILAR SINIRDA BEKLİYOR

Ekonomik nedenlerle Meksika'dan göç etmek isteyen yüzlerce insan, Guatemala sınırına yakın bir bölgede günlerini geçiriyor.

ABD, sunduğu iş imkanları nedeniyle kıtasındaki ülkelerden de çok sayıda göç almaya devam ediyor. Meksika'dan da çok sayıda göç alan ABD, ekonomik durumu nedeniyle göç etmek isteyen kişilerin ilk tercihi oluyor. Ülkelerindeki ekonomik sıkıntılar ve doğal afetler nedeniyle ABD'ye gitmek isteyen göçmenlerin, Meksika'daki bekleyişleri devam ediyor.   MEKSİKO CİTY'E YOL ALACAKLAR Guatemala sınırına yakın Tapachula şehrindeki Bicentennial Park alanında geceyi geçiren göçmenler, Meksiko City'e doğru yol almaya başlayacak.
Ekonomik nedenlerle Meksika'dan göç etmek isteyen yüzlerce insan, Guatemala sınırına yakın bir bölgede günlerini geçiriyor.

ABD, sunduğu iş imkanları nedeniyle kıtasındaki ülkelerden de çok sayıda göç almaya devam ediyor.

Meksika'dan da çok sayıda göç alan ABD, ekonomik durumu nedeniyle göç etmek isteyen kişilerin ilk tercihi oluyor.

Ülkelerindeki ekonomik sıkıntılar ve doğal afetler nedeniyle ABD'ye gitmek isteyen göçmenlerin, Meksika'daki bekleyişleri devam ediyor.

 

MEKSİKO CİTY'E YOL ALACAKLAR
Guatemala sınırına yakın Tapachula şehrindeki Bicentennial Park alanında geceyi geçiren göçmenler, Meksiko City'e doğru yol almaya başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.