MANYAK SÖFÖR SERVİSİNDE KAVGA EDEN 2 ÖĞRENCİYİ ÖLDÜRDÜ

CİNAYET 07.12.2021 - 11:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 920+ kez okundu.
 

MANYAK SÖFÖR SERVİSİNDE KAVGA EDEN 2 ÖĞRENCİYİ ÖLDÜRDÜ

Alaca ilçesinde, çocuklarıyla kavga eden iki çocuğu servis içerisinde kurşuna dizerek öldüren şahıs, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Çorum’un Alaca ilçesindeki İmat köyü eski muhtarı Selfet Başkuş, 12 Mart tarihinde çocuklarının kavga ettiği Kaan Hakverdi (13) ve Tunç Taşar (14) isimli çocukları, servis aracının içerisinde vurarak öldürmüştü.   SON KEZ HAKİM KARŞISINDA Sanık Selfet Başkuş, hakim karşısına son kez tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ile çıktı. Ölen çocukların aileleri ile ve avukatları da duruşmada hazır bulundu.   MÜEBBET  VE 24 YIL HAPİS CEZASI Başkuş’un savunmasının ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı. Mahkeme heyeti sanığa, Kaan Hakverdi’yi öldürdüğü için ağırlaştırılmış müebbet, Tunç Taşar’ı öldürdüğü için ise 24 yıl hapis cezası verdi.   "SİZİN DE ÇOCUKLARINIZIN BAŞINA GELSİN" Kararın açıklamasının ardından Başkuş’un, "Sizin de çocuğunuzun başına gelsin hakim bey, savcı bey" şeklindeki sözleri mahkeme kayıtlarına geçti.
Alaca ilçesinde, çocuklarıyla kavga eden iki çocuğu servis içerisinde kurşuna dizerek öldüren şahıs, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Çorum’un Alaca ilçesindeki İmat köyü eski muhtarı Selfet Başkuş, 12 Mart tarihinde çocuklarının kavga ettiği Kaan Hakverdi (13) ve Tunç Taşar (14) isimli çocukları, servis aracının içerisinde vurarak öldürmüştü.

 

SON KEZ HAKİM KARŞISINDA
Sanık Selfet Başkuş, hakim karşısına son kez tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ile çıktı.

Ölen çocukların aileleri ile ve avukatları da duruşmada hazır bulundu.

 

MÜEBBET  VE 24 YIL HAPİS CEZASI
Başkuş’un savunmasının ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı.

Mahkeme heyeti sanığa, Kaan Hakverdi’yi öldürdüğü için ağırlaştırılmış müebbet, Tunç Taşar’ı öldürdüğü için ise 24 yıl hapis cezası verdi.

 

"SİZİN DE ÇOCUKLARINIZIN BAŞINA GELSİN"
Kararın açıklamasının ardından Başkuş’un, "Sizin de çocuğunuzun başına gelsin hakim bey, savcı bey" şeklindeki sözleri mahkeme kayıtlarına geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.