Kütahya’da husumetlisini bıçaklayıp, üzerine çay içti

21.06.2021 - 19:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 867+ kez okundu.
 

Kütahya’da husumetlisini bıçaklayıp, üzerine çay içti

Aralarında husumet olduğu belirtilen iki kişi, karşılaştıkları kahvehanede kavgaya tutuştu. Kavgada husumetlisini bıçaklayan yaralayan şahıs, başka bir kahvehanede çay içerken yakalandı.

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Eğrizgöz köyünde oturan Mehmet Ö. (63), ilçe merkezinde bulunan Hükümet Meydanı’ndaki bir kahvehaneye girdiğinde, aralarında husumet olduğu belirtilen Hüseyin Ş. (60) ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.   TEDAVİ ALTINA ALINDI Mehmet Ö., belinden çıkardığı bıçakla Hüseyin Ş.’yi karnından yaraladı. Olayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Hüseyin Ş, ambulansla Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı.   BIÇAKLADI, GİDİP ÇAY İÇTİ Olayın ardından kahvehaneden ayrılan şüpheli Mehmet Ö. ise yaklaşık 50 metre mesafedeki başka bir kahvehanede oturup, çay içti. Gelen polis ekiplerini görünce kaçmaya alışan Mehmet Ö., yakalanarak gözaltına alındı.   İFADESİ ALINACAK Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli Mehmet Ö., ifadesi için Emet İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Aralarında husumet olduğu belirtilen iki kişi, karşılaştıkları kahvehanede kavgaya tutuştu. Kavgada husumetlisini bıçaklayan yaralayan şahıs, başka bir kahvehanede çay içerken yakalandı.

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Eğrizgöz köyünde oturan Mehmet Ö. (63), ilçe merkezinde bulunan Hükümet Meydanı’ndaki bir kahvehaneye girdiğinde, aralarında husumet olduğu belirtilen Hüseyin Ş. (60) ile karşılaştı.

İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

 

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Mehmet Ö., belinden çıkardığı bıçakla Hüseyin Ş.’yi karnından yaraladı.

Olayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Hüseyin Ş, ambulansla Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

BIÇAKLADI, GİDİP ÇAY İÇTİ

Olayın ardından kahvehaneden ayrılan şüpheli Mehmet Ö. ise yaklaşık 50 metre mesafedeki başka bir kahvehanede oturup, çay içti.

Gelen polis ekiplerini görünce kaçmaya alışan Mehmet Ö., yakalanarak gözaltına alındı.

 

İFADESİ ALINACAK

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli Mehmet Ö., ifadesi için Emet İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.