KÖPEKLERİNİ ÇALMAYA GELEN HIRSIZLARA MERMİ YAĞDIRDI

20.10.2021 - 11:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 953+ kez okundu.
 

KÖPEKLERİNİ ÇALMAYA GELEN HIRSIZLARA MERMİ YAĞDIRDI

Köpeklerini çalmak isteyenlere karşı koyan kadın, eline aldığı silahla hırsızları uzaklaştırdı.

ABD'nin Florida eyaleti, hırsızlarla ev sahibinin çatışmasına sahne oldu. Eyaletin güneyinde yaşayan bir kadın, evindeki köpekleri çalmaya kalkışan hırsızlar nedeniyle ölümle burun buruna geldi.   EVİNE GİREN HIRSIZLARI KOVALADI Eve giren elleri silahlı üç soyguncu, köpekleri alarak kaçmak istedi. Hırsızlara karşı koyan kadının mücadelesi evin dışında devam etti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızlar, silahlı kadının karşı koymasıyla evden kaçarken yaşanan çatışma saniye saniye kaydedildi.   ÇATIŞMA ANI KAMERADA Evinin önündeki bir aracın arkasına saklanan kadın, hırsızlara peş peşe ateş etti. Kaçan üç hırsız, kendilerini bekleyen araca binerek bölgeden uzaklaştı. Dört hırsızın yakalanması için çalışma başlatılırken polis, kadının evini savunduğunu ve herhangi bir cezayla karşılaşmayacağını belirtti.  
Köpeklerini çalmak isteyenlere karşı koyan kadın, eline aldığı silahla hırsızları uzaklaştırdı.

ABD'nin Florida eyaleti, hırsızlarla ev sahibinin çatışmasına sahne oldu.

Eyaletin güneyinde yaşayan bir kadın, evindeki köpekleri çalmaya kalkışan hırsızlar nedeniyle ölümle burun buruna geldi.

 

EVİNE GİREN HIRSIZLARI KOVALADI
Eve giren elleri silahlı üç soyguncu, köpekleri alarak kaçmak istedi. Hırsızlara karşı koyan kadının mücadelesi evin dışında devam etti.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızlar, silahlı kadının karşı koymasıyla evden kaçarken yaşanan çatışma saniye saniye kaydedildi.

 

ÇATIŞMA ANI KAMERADA
Evinin önündeki bir aracın arkasına saklanan kadın, hırsızlara peş peşe ateş etti. Kaçan üç hırsız, kendilerini bekleyen araca binerek bölgeden uzaklaştı.

Dört hırsızın yakalanması için çalışma başlatılırken polis, kadının evini savunduğunu ve herhangi bir cezayla karşılaşmayacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.