KONSER ÖNCESİ ÖLDÜRÜLDÜ

GÜNDEM 20.12.2021 - 12:33, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1058+ kez okundu.
 

KONSER ÖNCESİ ÖLDÜRÜLDÜ

Drakeo The Ruler olarak bilinen 28 yaşındaki Darrell Caldwell, Los Angeles'ta çıkacağı bir konser öncesi bıçaklanarak öldürüldü..

ABD'li rapçi Travis Scott'un 10 kişinin ölümü ile sonuçlanan Konser faciası sonrası müzik dünyası bir acı haberle daha sarsıldı.   Cumartesi günü Los Angeles'ta düzenlenen 'Once Upon a Time in LA' müzik festivalinde sahneye çıkacak olan 28 yaşındaki ünlü rapçi Drakeo The Ruler sahneye çıkmadan hemen önce bıçaklanarak öldürüldü.   HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI ANCAK KURTARILAMADI Gerçek adı Darrell Caldwell olan 'Drakeo The Ruler'ın temsilcisi, ünlü rapçinin hemen hastaneye kaldırıldığını ancak kurtarılamadığını doğruladı. Olay, Exposition Park'taki Banc of California Stadyumu'nda meydana geldi. Konser öncesi çıkan bir tartışma sonrası ünlü rapçi bıçaklandı. 20:40 civarında olay yerine sağlık ekipleri geldi ve durumu kritik olan genç adam hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. ETKİNLİK DURDURULDU, HENÜZ TUTUKLANAN YOK Olayın peşinden polis ekipleri hemen alanı giriş çıkışlara kapattı. Yetkililer sosyal medyadan yaptıkları bir duyuru ile etkinliğin erken sona erdiğini duyurdu ve katılımcıların en yakın çıkıştan alanı terk etmelerini istedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken şu ana kadar kimse tutuklanmadı.   50 CENT VE SNOOP DOGG İLE SAHNE ALACAKTI Kısa bir sürede aylık 1.5 milyon dinleyiciye ulaşan Kanadalı rapçi, Snoop Dogg ve 50 Cent gibi tanınmış sanatçıların yer alacağı festivalde sahne alacaktı. .
Drakeo The Ruler olarak bilinen 28 yaşındaki Darrell Caldwell, Los Angeles'ta çıkacağı bir konser öncesi bıçaklanarak öldürüldü..

ABD'li rapçi Travis Scott'un 10 kişinin ölümü ile sonuçlanan Konser faciası sonrası müzik dünyası bir acı haberle daha sarsıldı.

 

Cumartesi günü Los Angeles'ta düzenlenen 'Once Upon a Time in LA' müzik festivalinde sahneye çıkacak olan 28 yaşındaki ünlü rapçi Drakeo The Ruler sahneye çıkmadan hemen önce bıçaklanarak öldürüldü.

 

HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI ANCAK KURTARILAMADI

Gerçek adı Darrell Caldwell olan 'Drakeo The Ruler'ın temsilcisi, ünlü rapçinin hemen hastaneye kaldırıldığını ancak kurtarılamadığını doğruladı.


Olay, Exposition Park'taki Banc of California Stadyumu'nda meydana geldi. Konser öncesi çıkan bir tartışma sonrası ünlü rapçi bıçaklandı. 20:40 civarında olay yerine sağlık ekipleri geldi ve durumu kritik olan genç adam hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.


ETKİNLİK DURDURULDU, HENÜZ TUTUKLANAN YOK

Olayın peşinden polis ekipleri hemen alanı giriş çıkışlara kapattı. Yetkililer sosyal medyadan yaptıkları bir duyuru ile etkinliğin erken sona erdiğini duyurdu ve katılımcıların en yakın çıkıştan alanı terk etmelerini istedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken şu ana kadar kimse tutuklanmadı.

 

50 CENT VE SNOOP DOGG İLE SAHNE ALACAKTI

Kısa bir sürede aylık 1.5 milyon dinleyiciye ulaşan Kanadalı rapçi, Snoop Dogg ve 50 Cent gibi tanınmış sanatçıların yer alacağı festivalde sahne alacaktı.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.