KOCASININ OTOPSİ GÖRÜNTÜLERİNİ 500 DOLAR VEREREK İZLEDİ

10.11.2021 - 12:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1082+ kez okundu.
 

KOCASININ OTOPSİ GÖRÜNTÜLERİNİ 500 DOLAR VEREREK İZLEDİ

ABD'nin Oregon eyaletinde koronovirüsten hayatını kaybeden 98 yaşındaki David Saunders'a ailesinin rızası dışında otopsi yapıldı. Üstelik Saunders'ın cansız bedeni biletli bir gösteride seyirciler önünde parçalara ayrıldı. Yaşlı adamın karısı ve çocukları ise bu olayı televizyondan öğrendi.

98 yaşındaki David Saunders geçtiğimiz günlerde Kovid-19 sebebiyle hayatını kaybetti. Buraya kadar her şey olağan olsa da talihsiz adamın ölümünden sonra yaşanan akılalmaz olay adeta infial yarattı ve ABD basınında bir anda manşetlere taşındı. 2Kocasını canlı yayında parçalara ayırdılar! Yaşlı kadın izledikleri karşısında adeta yıkıldıABD medyasında yer alan habere göre canlı otopsi gösterisinin biletleri 500 dolardan satıldı.3Kocasını canlı yayında parçalara ayırdılar! Yaşlı kadın izledikleri karşısında adeta yıkıldıDavid Saunders'ın ailesi ve geride kalan eşi 17 Ekim'de gerçekleşen otopsiden ancak olay televizyonlarda yayınlandığında haberdar olduklarını söyledi. Bu korkunç gösteriye katılmak isteyenler bilet ücreti olarak 500 dolar ödedi. 4Kocasını canlı yayında parçalara ayırdılar! Yaşlı kadın izledikleri karşısında adeta yıkıldıLouisiana'daki cenaze evinin yöneticiliğini yapan Mike Clark, ABD basınına yaptığı açıklamada "Bu beyefendinin hak ettiği şekilde saygıdeğer bir yolla gömülmesinin engellenmesi ve ailesine bu yaşatılanlar çok üzücü" ifadesini kullanırken talihsiz adamın cenazesini Las Vegas merkezli Med Ed Labs şirketine teslim edilmek üzere hazırladıklarını söyledi.5Kocasını canlı yayında parçalara ayırdılar! Yaşlı kadın izledikleri karşısında adeta yıkıldıAile, Saunders'ın cenazesinin burada özel bir tıbbi araştırma için kullanılacağını sanıyordu. Mike Clark, ailenin tıp öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak için yaptıkları bu bağışın korkunç bir şekilde sonuçlanmasından dolayı dehşete kapıldı diyerek yaşananları özetledi.
ABD'nin Oregon eyaletinde koronovirüsten hayatını kaybeden 98 yaşındaki David Saunders'a ailesinin rızası dışında otopsi yapıldı. Üstelik Saunders'ın cansız bedeni biletli bir gösteride seyirciler önünde parçalara ayrıldı. Yaşlı adamın karısı ve çocukları ise bu olayı televizyondan öğrendi.

98 yaşındaki David Saunders geçtiğimiz günlerde Kovid-19 sebebiyle hayatını kaybetti. Buraya kadar her şey olağan olsa da talihsiz adamın ölümünden sonra yaşanan akılalmaz olay adeta infial yarattı ve ABD basınında bir anda manşetlere taşındı.
2Kocasını canlı yayında parçalara ayırdılar! Yaşlı kadın izledikleri karşısında adeta yıkıldıABD medyasında yer alan habere göre canlı otopsi gösterisinin biletleri 500 dolardan satıldı.3Kocasını canlı yayında parçalara ayırdılar! Yaşlı kadın izledikleri karşısında adeta yıkıldıDavid Saunders'ın ailesi ve geride kalan eşi 17 Ekim'de gerçekleşen otopsiden ancak olay televizyonlarda yayınlandığında haberdar olduklarını söyledi.


Bu korkunç gösteriye katılmak isteyenler bilet ücreti olarak 500 dolar ödedi.
4Kocasını canlı yayında parçalara ayırdılar! Yaşlı kadın izledikleri karşısında adeta yıkıldıLouisiana'daki cenaze evinin yöneticiliğini yapan Mike Clark, ABD basınına yaptığı açıklamada "Bu beyefendinin hak ettiği şekilde saygıdeğer bir yolla gömülmesinin engellenmesi ve ailesine bu yaşatılanlar çok üzücü" ifadesini kullanırken talihsiz adamın cenazesini Las Vegas merkezli Med Ed Labs şirketine teslim edilmek üzere hazırladıklarını söyledi.5Kocasını canlı yayında parçalara ayırdılar! Yaşlı kadın izledikleri karşısında adeta yıkıldıAile, Saunders'ın cenazesinin burada özel bir tıbbi araştırma için kullanılacağını sanıyordu. Mike Clark, ailenin tıp öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak için yaptıkları bu bağışın korkunç bir şekilde sonuçlanmasından dolayı dehşete kapıldı diyerek yaşananları özetledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.