Kılıçdaroğlu Çorum'daki protestonun sebebini hala öğrenememiş!

01.09.2021 - 16:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1746+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu Çorum'daki protestonun sebebini hala öğrenememiş!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum'da kendisine tepki gösteren bir kadının, CHP ile HDP ittifakı nedeniyle eleştirdiğini hala öğrenemedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'in programında konuştu. Kendince gündemi değerlendiren Kılıçdaroğlu, Çorum'da kendisine tepki gösterilmesi hakkında tepki çeken ifadeler kullandı. Terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı HDP ile ittifak yaptığı için eleştirildiğini hala anlayamayan Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Kabahat bu kadında değil, o kadını bu pozisyona taşıyan siyaset anlayışında. Bu ülkede beraber yaşıyoruz, beni sevmeyebilir. Böyle bir tepkiyi ortaya koyan siyasi atmosferi yaratan kişi bu işin sorumlusudur. Kadının tepkisini anlayışla karşılarız. Gelen tepkileri zaten makul karşılamak zorundayız. Hangi gerekçeyle tepki gösterdiğini öğrenmek isterdim. Belki kadın haklıydı, hatamız varsa hatamızı düzeltirdik. Devleti yöneten kişiler kibirden uzak olacak. Eleştiriden ders çıkarmayı bilmemiz lazım. Kadın kabul ederse evine giderse evini ziyaret de ederim. Bu siyasi atmosfer böyle bir ortamı yaratıyor. Bu siyasi atmosferi yaratan da yukarıda oturan zat." Saymaz'ı da al git CHP yandaşı sözde gazeteci İsmail Saymaz, Çorum'da Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren kadına canlı yayında hakaret etmişti. Küstah sözlerle bir anneye karşı hakaretler savuran Saymaz, "Çok rahatsız oldum utanç verici. Rezil kadının teki, edepsiz, saygısız. Daha fazlasını da söylemek istiyorum ama şimdilik bu kadarıyla bırakayım." demişti. Kılıçdaroğlu'nun, "Kadın kabul ederse evine giderim" sözlerinin ardından akıllara Saymaz'ın saygısızlığı da geldi. Kılıçdaroğlu'na, "Saymaz saygısızını da al, özür dilemeye git" çağrıları yapıldı. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum'da kendisine tepki gösteren bir kadının, CHP ile HDP ittifakı nedeniyle eleştirdiğini hala öğrenemedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'in programında konuştu.

Kendince gündemi değerlendiren Kılıçdaroğlu, Çorum'da kendisine tepki gösterilmesi hakkında tepki çeken ifadeler kullandı. Terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı HDP ile ittifak yaptığı için eleştirildiğini hala anlayamayan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Kabahat bu kadında değil, o kadını bu pozisyona taşıyan siyaset anlayışında. Bu ülkede beraber yaşıyoruz, beni sevmeyebilir. Böyle bir tepkiyi ortaya koyan siyasi atmosferi yaratan kişi bu işin sorumlusudur. Kadının tepkisini anlayışla karşılarız. Gelen tepkileri zaten makul karşılamak zorundayız. Hangi gerekçeyle tepki gösterdiğini öğrenmek isterdim. Belki kadın haklıydı, hatamız varsa hatamızı düzeltirdik.

Devleti yöneten kişiler kibirden uzak olacak. Eleştiriden ders çıkarmayı bilmemiz lazım. Kadın kabul ederse evine giderse evini ziyaret de ederim. Bu siyasi atmosfer böyle bir ortamı yaratıyor. Bu siyasi atmosferi yaratan da yukarıda oturan zat."

Saymaz'ı da al git
CHP yandaşı sözde gazeteci İsmail Saymaz, Çorum'da Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren kadına canlı yayında hakaret etmişti. Küstah sözlerle bir anneye karşı hakaretler savuran Saymaz, "Çok rahatsız oldum utanç verici. Rezil kadının teki, edepsiz, saygısız. Daha fazlasını da söylemek istiyorum ama şimdilik bu kadarıyla bırakayım." demişti.

Kılıçdaroğlu'nun, "Kadın kabul ederse evine giderim" sözlerinin ardından akıllara Saymaz'ın saygısızlığı da geldi. Kılıçdaroğlu'na, "Saymaz saygısızını da al, özür dilemeye git" çağrıları yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.