KENDİ MEZARINI KAZDI..

CİNAYET 07.12.2021 - 12:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 894+ kez okundu.
 

KENDİ MEZARINI KAZDI..

İddiaya göre bir Brezilya'da 21 yaşındaki kadın, bir arkadaşının doğum günü partisine gitti ve ailesine yazdığı mesajdan sonra kendisini bir daha gören olmadı. Polis soruşturması, korkunç bir olayın gün yüzüne çıkmasını sağladı.

21 yaşındaki Amanda Albach, Cuma günü Brezilya'nın güneyindeki Santa Catarina eyaletinde bulunan Irapiruba Norte de Laguna sahiline gömülmüş halde bulundu. Albach en son, yakındaki Florianopolis şehrinde bir partiye katıldığında görüldü. Suç Soruşturma Birimi'nden polis şefi Bruno Fernandes, Curitiba metropol bölgesindeki Fazenda Rio Grande'de yaşayan genç kadının, bir arkadaşının doğum günü partisine katılmak için birkaç arkadaşıyla Santa Catarina'ya gittiğini söyledi.   POLİS 'TUTARSIZLIKLAR' BULDU'  Kurbanın ailesinin avukatı Michael Pinheiro, "Arkadaşları partiden ayrıldıklarını ve onu bir daha görmediklerini söylediler" dedi. Ancak polis, genç kadının kaybolmasında partide bulunanların parmağı olduğuna dair şüphe uyandıran 'tutarsızlıklar' buldu. Genç kadın en son 15 Kasım gecesi ailesine bir sesli mesaj gönderdi. Kendi mezarını kazdı Dehşet anları ülkeyi sarstı İki erkek ve bir kadın şüpheli olarak tutuklandı ve içlerinden birisi, polise cesedin gömüldüğü yeri açıkladı. Zanlının ayrıca, 15 Kasım'da gerçekleşen cinayette kurbanı kendi mezarını kazmaya zorladıktan sonra iki kurşunla öldürdüğünü de itiraf ettiği bildirildi. Pinheiro, "Albach, ailesine 20:40 civarında Fazenda Rio Grande'ye döneceğini söyleyen bir mesaj gönderdi. Daha sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Cep telefonu kapalı ve Amanda bir daha WhatsApp'a girmedi" ifadelerini kullandı.   'SESİ GARİP GELİYORDU' Polis, Albach'ın akrabalarının sesinin garip geldiğini ve sesli mesajın arka planında rüzgar olduğunu söylediklerini bildirdi. Şüphelilerden birinin, cinayetin Albach'ın sesli mesajı göndermesinden kısa bir süre sonra gerçekleştiğini itiraf ettiği bildirildi. Polis şefi Fernandes, Albach'ın adı açıklanmayan zanlının elinde silah tutarken fotoğrafını çekip insanlara gönderdiğini söyledi ve "Zanlı bu durumdan hoşlanmadı ve bu nedenle canını almaya karar verdi" diye konuştu. Soruşturma devam ediyor. İsmi açıklanmayan üç zanlıya suçlama yöneltilip yöneltilmediği ise henüz belli değil.
İddiaya göre bir Brezilya'da 21 yaşındaki kadın, bir arkadaşının doğum günü partisine gitti ve ailesine yazdığı mesajdan sonra kendisini bir daha gören olmadı. Polis soruşturması, korkunç bir olayın gün yüzüne çıkmasını sağladı.

21 yaşındaki Amanda Albach, Cuma günü Brezilya'nın güneyindeki Santa Catarina eyaletinde bulunan Irapiruba Norte de Laguna sahiline gömülmüş halde bulundu. Albach en son, yakındaki Florianopolis şehrinde bir partiye katıldığında görüldü.


Suç Soruşturma Birimi'nden polis şefi Bruno Fernandes, Curitiba metropol bölgesindeki Fazenda Rio Grande'de yaşayan genç kadının, bir arkadaşının doğum günü partisine katılmak için birkaç arkadaşıyla Santa Catarina'ya gittiğini söyledi.

 

POLİS 'TUTARSIZLIKLAR' BULDU' 

Kurbanın ailesinin avukatı Michael Pinheiro, "Arkadaşları partiden ayrıldıklarını ve onu bir daha görmediklerini söylediler" dedi. Ancak polis, genç kadının kaybolmasında partide bulunanların parmağı olduğuna dair şüphe uyandıran 'tutarsızlıklar' buldu.

Genç kadın en son 15 Kasım gecesi ailesine bir sesli mesaj gönderdi.

Kendi mezarını kazdı Dehşet anları ülkeyi sarstı
İki erkek ve bir kadın şüpheli olarak tutuklandı ve içlerinden birisi, polise cesedin gömüldüğü yeri açıkladı.

Zanlının ayrıca, 15 Kasım'da gerçekleşen cinayette kurbanı kendi mezarını kazmaya zorladıktan sonra iki kurşunla öldürdüğünü de itiraf ettiği bildirildi.


Pinheiro, "Albach, ailesine 20:40 civarında Fazenda Rio Grande'ye döneceğini söyleyen bir mesaj gönderdi. Daha sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Cep telefonu kapalı ve Amanda bir daha WhatsApp'a girmedi" ifadelerini kullandı.

 

'SESİ GARİP GELİYORDU'

Polis, Albach'ın akrabalarının sesinin garip geldiğini ve sesli mesajın arka planında rüzgar olduğunu söylediklerini bildirdi.

Şüphelilerden birinin, cinayetin Albach'ın sesli mesajı göndermesinden kısa bir süre sonra gerçekleştiğini itiraf ettiği bildirildi.

Polis şefi Fernandes, Albach'ın adı açıklanmayan zanlının elinde silah tutarken fotoğrafını çekip insanlara gönderdiğini söyledi ve "Zanlı bu durumdan hoşlanmadı ve bu nedenle canını almaya karar verdi" diye konuştu.

Soruşturma devam ediyor. İsmi açıklanmayan üç zanlıya suçlama yöneltilip yöneltilmediği ise henüz belli değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.