Kemalistleri tokatlamak sırası İmamoğluna geldi

27.08.2020 - 10:23, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1281+ kez okundu.
 

Kemalistleri tokatlamak sırası İmamoğluna geldi

Daha önce İBB’nin sitesinde fahiş fiyattan satışa çıkarılan Nutuk kitabının basım maliyeti belli oldu.

Tokatçılığı Özdil başlattı İBB'nin bu kitabı, akıllara Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'i getirdi. Özdil de "Mustafa Kemal" isimli kitabını 2 bin 500 TL'den satışa çıkarmış ve eleştiri bombardımanına tutulmuştu.   Sözcü’de köşe karalayan ‘Bidon Kafa’ Yılmaz Özdil’in başlattığı “Kemalist tokatlama” yarışına CHP’liler de dahil oluyor. Son olarak CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mustafa Kemal üzerinden “vurgun yapmak” için harekete geçti. “Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk” basan İBB, kendi internet sitesi üzerinden söz konusu kitabı fahiş fiyatla satışa sundu.   Milyonluk ihale yapıldı 10 Ağustos’ta söz konusu kitabın basımı için ihale yapıldığı ortaya çıktı. 1 milyon 149 bin TL bedelli Nutuk alınması için, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde faaliyet yürüten bir şirket ile anlaşma yapıldığı belirlendi. Tarafların anlaşmayı 12 Ağustos'ta imzaladığı öğrenildi.
Daha önce İBB’nin sitesinde fahiş fiyattan satışa çıkarılan Nutuk kitabının basım maliyeti belli oldu.

Tokatçılığı Özdil başlattı
İBB'nin bu kitabı, akıllara Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'i getirdi. Özdil de "Mustafa Kemal" isimli kitabını 2 bin 500 TL'den satışa çıkarmış ve eleştiri bombardımanına tutulmuştu.

 

Sözcü’de köşe karalayan ‘Bidon Kafa’ Yılmaz Özdil’in başlattığı “Kemalist tokatlama” yarışına CHP’liler de dahil oluyor. Son olarak CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mustafa Kemal üzerinden “vurgun yapmak” için harekete geçti. “Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk” basan İBB, kendi internet sitesi üzerinden söz konusu kitabı fahiş fiyatla satışa sundu.

 

Milyonluk ihale yapıldı
10 Ağustos’ta söz konusu kitabın basımı için ihale yapıldığı ortaya çıktı. 1 milyon 149 bin TL bedelli Nutuk alınması için, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde faaliyet yürüten bir şirket ile anlaşma yapıldığı belirlendi. Tarafların anlaşmayı 12 Ağustos'ta imzaladığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.