Kayıp doktor ölü olarak bulundu

17.02.2021 - 10:39, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1457+ kez okundu.
 

Kayıp doktor ölü olarak bulundu

Bursa'da 15 saattir kayıp olan ve Uludağ'da aranan kalp cerrahının cesedi, karla kaplı halde ormanlık alanda bulundu.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kalp damar cerrahı olarak görev yapan 35 yaşındaki Mustafa Yalçın, sabah saat 08.00’de otomobili ile evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.   GİRMESİ GEREKEN AMELİYATA GİDİREMEDİ Saat 11.00’de girmesi gereken ameliyata gitmeyen Yalçın’ı merak eden ekip arkadaşları, cep telefonundan kendisine ulaşamayınca evini aradı. Evden sabah saatlerinde ayrıldığı bilgisi üzerine durum polis ve jandarma ekiplerine haber verildi. Genç kalp cerrahının cep telefonu sinyallerinin Uludağ yolu üzerinden gelmesi üzerine jandarma ekipleri, Uludağ yolu üzerine yoğunlaştı.   50 KİŞİLİK GRUP TARAFINDAN ARANDI Aracın bulunduğu noktadan itibaren doktorun gidebileceği alanlar Jandarma, AFAD, ANDA ve NAK arama kurtarma kiplerinden oluşan 50 kişilik bir grupla aranmaya başlandı. Arama faaliyetlerine AFAD’ın iz sürme köpekleri ile jandarmanın arama kurtarma köpekleri de dahil edildi.   ARABASINDA İNTİHAR NOTU BULUNDU Genç doktorun cansız bedenine, aracından 1 kilometre uzaktaki ormanlık alanda ulaşıldı. Bir ağacın dibinde iki koluna da açtığı damar yolundan serumla kendini uyutan Yalçın’ın, donarak hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor. Ekipler tarafından incelenen aracında da nasıl intihar edeceği dair bir not bulundu. Yalçın’ın aracında bir not bulundu.
Bursa'da 15 saattir kayıp olan ve Uludağ'da aranan kalp cerrahının cesedi, karla kaplı halde ormanlık alanda bulundu.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kalp damar cerrahı olarak görev yapan 35 yaşındaki Mustafa Yalçın, sabah saat 08.00’de otomobili ile evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

 

GİRMESİ GEREKEN AMELİYATA GİDİREMEDİ
Saat 11.00’de girmesi gereken ameliyata gitmeyen Yalçın’ı merak eden ekip arkadaşları, cep telefonundan kendisine ulaşamayınca evini aradı.

Evden sabah saatlerinde ayrıldığı bilgisi üzerine durum polis ve jandarma ekiplerine haber verildi.

Genç kalp cerrahının cep telefonu sinyallerinin Uludağ yolu üzerinden gelmesi üzerine jandarma ekipleri, Uludağ yolu üzerine yoğunlaştı.

 

50 KİŞİLİK GRUP TARAFINDAN ARANDI
Aracın bulunduğu noktadan itibaren doktorun gidebileceği alanlar Jandarma, AFAD, ANDA ve NAK arama kurtarma kiplerinden oluşan 50 kişilik bir grupla aranmaya başlandı.

Arama faaliyetlerine AFAD’ın iz sürme köpekleri ile jandarmanın arama kurtarma köpekleri de dahil edildi.

 

ARABASINDA İNTİHAR NOTU BULUNDU

Genç doktorun cansız bedenine, aracından 1 kilometre uzaktaki ormanlık alanda ulaşıldı. Bir ağacın dibinde iki koluna da açtığı damar yolundan serumla kendini uyutan Yalçın’ın, donarak hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.

Ekipler tarafından incelenen aracında da nasıl intihar edeceği dair bir not bulundu. Yalçın’ın aracında bir not bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.