Kayınpeder damadını öldürdü

CİNAYET 06.10.2021 - 12:33, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1790+ kez okundu.
 

Kayınpeder damadını öldürdü

24 yaşındaki genç, hamile eşinin babası tarafından yaşanan tartışma sırasında göğsünden bıçaklandı. Genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, kayınpeder ile oğlu gözaltına alındı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Sercan Kor, Fatih Mahallesi 4915 Sokak’ta karşılaştığı kayınpederi Ünal K. (54) ve kayınbiraderi oğlu Savaş K. ile tartışmaya başladı. Taraflar arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce iddiaya göre Ünal K., yanında bulunan bıçakla Sercan Kor'u göğsünden yaraladı. Kor kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli baba ve oğlu olay yerinden uzaklaştı.   ÖZEL HASTANEYE KALDIRILDI, KURTARILAMADI Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Ağır yaralanan Sercan Kor, sağlık görevlisinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi. Burada tedaviye alınan Kor, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.   ‘EŞİYLE SIK SIK TARTIŞIYORDU’ İDDİASI Cinayet şüphelisi baba Ünal K. ve oğlu Savaş K., polisin araştırması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Sercan Kor ile dini nikahlı eşinin sık sık tartıştıkları ve kavganın bu nedenle çıktığı öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
24 yaşındaki genç, hamile eşinin babası tarafından yaşanan tartışma sırasında göğsünden bıçaklandı. Genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, kayınpeder ile oğlu gözaltına alındı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Sercan Kor, Fatih Mahallesi 4915 Sokak’ta karşılaştığı kayınpederi Ünal K. (54) ve kayınbiraderi oğlu Savaş K. ile tartışmaya başladı.

Taraflar arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce iddiaya göre Ünal K., yanında bulunan bıçakla Sercan Kor'u göğsünden yaraladı.

Kor kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli baba ve oğlu olay yerinden uzaklaştı.

 

ÖZEL HASTANEYE KALDIRILDI, KURTARILAMADI
Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi.

Ağır yaralanan Sercan Kor, sağlık görevlisinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi.

Burada tedaviye alınan Kor, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

‘EŞİYLE SIK SIK TARTIŞIYORDU’ İDDİASI
Cinayet şüphelisi baba Ünal K. ve oğlu Savaş K., polisin araştırması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Sercan Kor ile dini nikahlı eşinin sık sık tartıştıkları ve kavganın bu nedenle çıktığı öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.