Kahramanmaraş'ta tartıştığı annesini öldürdü

CİNAYET 26.11.2020 - 14:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 792+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş'ta tartıştığı annesini öldürdü

Oğlu ile aralarında çıkan tartışma sonucu bıçaklanan 56 yaşındaki kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Düzenli Sokak'ta yaşayan Yurdagül Ö. (56) ile oğlu Hakan Ö. (32) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.   Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.   ANNE YAŞAMINI YİTİRDİ Yurdagül Ö. göğsüne aldığı bıçak darbesiyle yaralanırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi.   Yurdagül Ö.'nün cansız bedeni, yapılan savcılık ve polis incelemesinin ardından otopsiye gönderilmek üzere Elbistan Devlet Hastanesi morguna konuldu.   SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI Hakan Ö. ise bölgeye gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Zanlı, ifade vermek için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Oğlu ile aralarında çıkan tartışma sonucu bıçaklanan 56 yaşındaki kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Düzenli Sokak'ta yaşayan Yurdagül Ö. (56) ile oğlu Hakan Ö. (32) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

 

Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.

 

ANNE YAŞAMINI YİTİRDİ

Yurdagül Ö. göğsüne aldığı bıçak darbesiyle yaralanırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Yurdagül Ö.'nün cansız bedeni, yapılan savcılık ve polis incelemesinin ardından otopsiye gönderilmek üzere Elbistan Devlet Hastanesi morguna konuldu.

 

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Hakan Ö. ise bölgeye gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Zanlı, ifade vermek için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.