Kadın şiddeti devam ediyor

CİNAYET 16.12.2020 - 11:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1842+ kez okundu.
 

Kadın şiddeti devam ediyor

nı evde birlikte yaşayan kocanın resmi nikahlı eşi "Kapıyı yüzüne kapatmasaydım beni de bıçaklayacaktı." dedi.

Başkent'in Pursaklar ilçesi Ayyıldız Mahallesi Mithatpaşa sokakta bulunan 5 numaralı apartmanda Önder Çelik ile resmi nikahlı eşi Seher Çelik ve dini nikahlı eşi Yeşim Ö., evde oturdukları sırada bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Yeşim Ö., eline geçen bıçakla dini nikahlı eşi Önder Çelik'i göğsünden bıçaklayarak yaraladı.   HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ Resmi nikahlı eş Seher Çelik'in ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralanan Önder Çelik, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Pursaklar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çelik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.     “EN AĞIR CEZAYI ALANA KADAR UĞRAŞACAĞIM” Olay sırasında evde bulunan Seher Çelik, polis ekiplerine verdiği bilgide Yeşim Ö.'nün kendisine de saldırdığını ifade etti. Çelik, "Kapıyı yüzüne kapatmasaydım beni de bıçaklayacaktı. En ağır cezayı alana kadar uğraşacağım." dedi.   EVİNİN YAKINLARINDA BULUNDU Olaydan sonra evden kaçarak uzaklaşan dini nikahlı eş Yeşim Ö., yapılan arama çalışmasında emniyet ekipleri tarafından evinin yakınlarında bulundu.
nı evde birlikte yaşayan kocanın resmi nikahlı eşi "Kapıyı yüzüne kapatmasaydım beni de bıçaklayacaktı." dedi.

Başkent'in Pursaklar ilçesi Ayyıldız Mahallesi Mithatpaşa sokakta bulunan 5 numaralı apartmanda Önder Çelik ile resmi nikahlı eşi Seher Çelik ve dini nikahlı eşi Yeşim Ö., evde oturdukları sırada bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Yeşim Ö., eline geçen bıçakla dini nikahlı eşi Önder Çelik'i göğsünden bıçaklayarak yaraladı.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Resmi nikahlı eş Seher Çelik'in ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ve ambulans ekibi sevk edildi.

Yaralanan Önder Çelik, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Pursaklar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çelik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

 

“EN AĞIR CEZAYI ALANA KADAR UĞRAŞACAĞIM”
Olay sırasında evde bulunan Seher Çelik, polis ekiplerine verdiği bilgide Yeşim Ö.'nün kendisine de saldırdığını ifade etti.

Çelik, "Kapıyı yüzüne kapatmasaydım beni de bıçaklayacaktı. En ağır cezayı alana kadar uğraşacağım." dedi.

 

EVİNİN YAKINLARINDA BULUNDU
Olaydan sonra evden kaçarak uzaklaşan dini nikahlı eş Yeşim Ö., yapılan arama çalışmasında emniyet ekipleri tarafından evinin yakınlarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.