Kadın kılığında kuyumcu soydular

11.08.2020 - 16:21, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1589+ kez okundu.
 

Kadın kılığında kuyumcu soydular

Adana’da biri kadın kılığında maskeli, bıçaklı ve tabancalı iki soyguncu, direnen kuyumcuyu ağır yaralayarak etkisiz hale getirdikten sonra altınları çalıp kaçtı.

Zanlıları yakalamak için polis operasyon başlattı. Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Kozan Yolu Caddesinde Osman Bolhocaoğlu’na ait kuyumcuya gelen biri kadın kılığında yüzü maskeli iki şahıs, müşteri gibi içeri girip altın sordu. Bir süre sonra şahıslardan biri tabanca diğeri ise bıçak çekerek altın istedi. Bunun üzerine kuyumcu karşı koyunca zanlılar, kuyumcuyu hem bıçak hem de tabanca ile yaralayıp altınlardan alarak kaçtı. Bu durumu gören kuyumcunun esnaf komşusu Özlem İzgi, hemen yardımına koşup polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Adana’da biri kadın kılığında maskeli, bıçaklı ve tabancalı iki soyguncu, direnen kuyumcuyu ağır yaralayarak etkisiz hale getirdikten sonra altınları çalıp kaçtı.

Zanlıları yakalamak için polis operasyon başlattı.

Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Kozan Yolu Caddesinde Osman Bolhocaoğlu’na ait kuyumcuya gelen biri kadın kılığında yüzü maskeli iki şahıs, müşteri gibi içeri girip altın sordu.

Bir süre sonra şahıslardan biri tabanca diğeri ise bıçak çekerek altın istedi. Bunun üzerine kuyumcu karşı koyunca zanlılar, kuyumcuyu hem bıçak hem de tabanca ile yaralayıp altınlardan alarak kaçtı. Bu durumu gören kuyumcunun esnaf komşusu Özlem İzgi, hemen yardımına koşup polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.