İzmir Konak Vapur iskele parkındaki tuvaletler mikrop saçıyor

04.07.2021 - 14:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1122+ kez okundu.
 

İzmir Konak Vapur iskele parkındaki tuvaletler mikrop saçıyor

Kirli ve ağır insan dışkısı kokan tuvaletler isyan ettirdi

İZMİR'İN Konak ilçesinde bulunan Göztepe Köprüsü'nün sahil tarafında yer alan tuvaletlerin pis ve bozuk olmasına vatandaşlar isyan etti. Özellikle balık tutan semt sakinlerinin mağdur olduğunu belirten vatandaşlar, "İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ve Konak Belediyesi'ni sorun için defalarca aradık fakat ilgilenilmedi. Aylardır bu tuvaletler bozuk. Kapısı açık kaldığı zaman içeriye girip kullananlar oluyor.   Pislikten geçilmiyor. Pandemi döneminde bu sorumsuzluk halk sağlığını tehlikeye atıyor. Ya tamamen kapatsınlar ya da tamir etsinler. Düzenli bakımını yapsınlar. Yetkililere bir an önce harekete geçmeleri için sesleniyoruz" dedi.
Kirli ve ağır insan dışkısı kokan tuvaletler isyan ettirdi

İZMİR'İN Konak ilçesinde bulunan Göztepe Köprüsü'nün sahil tarafında yer alan tuvaletlerin pis ve bozuk olmasına vatandaşlar isyan etti. Özellikle balık tutan semt sakinlerinin mağdur olduğunu belirten vatandaşlar, "İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ve Konak Belediyesi'ni sorun için defalarca aradık fakat ilgilenilmedi. Aylardır bu tuvaletler bozuk. Kapısı açık kaldığı zaman içeriye girip kullananlar oluyor.

 

Pislikten geçilmiyor. Pandemi döneminde bu sorumsuzluk halk sağlığını tehlikeye atıyor. Ya tamamen kapatsınlar ya da tamir etsinler. Düzenli bakımını yapsınlar. Yetkililere bir an önce harekete geçmeleri için sesleniyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.