İzmir'in içler acısı hali

10.10.2021 - 12:18, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 980+ kez okundu.
 

İzmir'in içler acısı hali

İzmir'in 22 yıldır başında olan CHP Belediyeciği güzelim izmiri viraneye dahası hindistan havasına döndürdü

22 Yıldır İzmir'in kara kaderi olan CHP zihniyetli belediye hizmeti Heykel yapmakta ararken denizine insan dıskısı dökmeye devam ediyor. Cadde ve sokaklar pislikten hayvansal atık çöplerden geçilmiyor. Daha dün tarihi mezarlık başı ana cadde üzerinde bulunan karakol yanındaki çöpler caddeye kadar dökülmüş hayvan artıkları kemiklerle doluydu. Heykelden öte gitmeyen CHP belediyeciği cadde ve sokaklarda bulunan çöpleri değil toplamak ilaclamaları da yapmıyor. Cadde ve sokaklar market önleri ağzı açık çöp bidonlarından sızan artık suları cadde ve sokakları çöpler ve denizden gelen insan artık kokuları yüzünden mis gibi kokan izmirden leş gibi kokan izmir'e döndü. Halk izmiri tek ediyor 
İzmir'in 22 yıldır başında olan CHP Belediyeciği güzelim izmiri viraneye dahası hindistan havasına döndürdü

22 Yıldır İzmir'in kara kaderi olan CHP zihniyetli belediye hizmeti Heykel yapmakta ararken denizine insan dıskısı dökmeye devam ediyor. Cadde ve sokaklar pislikten hayvansal atık çöplerden geçilmiyor. Daha dün tarihi mezarlık başı ana cadde üzerinde bulunan karakol yanındaki çöpler caddeye kadar dökülmüş hayvan artıkları kemiklerle doluydu.

Heykelden öte gitmeyen CHP belediyeciği cadde ve sokaklarda bulunan çöpleri değil toplamak ilaclamaları da yapmıyor. Cadde ve sokaklar market önleri ağzı açık çöp bidonlarından sızan artık suları cadde ve sokakları çöpler ve denizden gelen insan artık kokuları yüzünden mis gibi kokan izmirden leş gibi kokan izmir'e döndü.

Halk izmiri tek ediyor 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.