İzmir'İn Denizine İnsan Dışkısı Döken CHP Zihniyeti 1 Milyon 915 Bin Lİralık Heykel İhalesi Açtı

31.08.2021 - 13:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1816+ kez okundu.
 

İzmir'İn Denizine İnsan Dışkısı Döken CHP Zihniyeti 1 Milyon 915 Bin Lİralık Heykel İhalesi Açtı

Heykelleri ile ünlü CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi, yine ses getirecek bir olaya imza atıyor. Daha önce sadece şehirdeki heykel sayımına 171 bin lira para harcayan Tunç Soyer'in başkanlığını yaptığı İzmir Belediyesi, 1 milyon 915 bin liralık heykel ihalesi verdi.

Vatandaşların hizmet beklediği en azından İnsan dışkısının dökülmemesini isteyen izmirliyi CHP İzmir Belediyesi, yine heykel ihalesi vererek mağdur etti.   İzmir'in en büyük problemi Denizine dökülen ve pis kokudan yasanmaz hale getiren insan kışkılarıdır. İzmir de insan dıskılarının deniz üzerinde yüzdüğü ve bir nevi hindistan'nın Ganj nehri gibi yasandığı bir şehir de ne temizlil ve  trafik sorununa çözüm getiremeyen Tunç Soyer, geçtiğimiz aylarda trafik sorunun çözümü yok yapacağımız bir şey de yok diyerek konuyu kapatmıştı. Hizmet yapmadığı için vatandaşın parasına heykellere akıtan CHP'li Tunç Soyer, son projesine 1 milyon 915 bin Türk Lirası harcayacak. 103 kişilik bir heykel projesine hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, açtığı ihalede 1 milyon 915 bin liralık teklifi kabul etti. Heykel için harcanan paralarda oldukça cömert olan CHP'li belediyeler, bu faaliyetlerinden vazgeçmiyor. Geçtiğimiz aylarda yeni bir proje başlatan Tunç Soyer liderliğindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Limanı bölgesine 10 Ekim 2015’te Ankara Garı’nda DEAŞ saldırısında yaşamını yitiren 103 kişinin heykelinin yapmı için ihale açtığını duyurdu. Vatandaş hizmet bekliyor, Tunç Soyer yandaşa para akıtıyor Tunç Soyer’in, bu proje için açtığı ihale,1 milyon 915 bin liralık teklif sunan bir şikete verildi. 103 çelik silüet Yeni Asır'dan Erhan Gülenç'in haberine göre, Alsancak Garı karşısında Atatürk Caddesi ile Liman Caddesi'nin kesiştiği yerde bulunan Asteğmen Besim Bey Parkı'nda yapılacak anıt, "aydınlığa yürüyüş" temasıyla katliamda yaşamını yitiren 103 kişiyi merkezine alıyor. Anıtta 1 santimetre kalınlığında 103 çelik siluet yer alacak. Yaşlara göre heykellerin boyu uzayacak 10 Ekim katliamında hayatını kaybedenlerin geldikleri bölgeler ve yaşlarına göre ayrıldığı projede, yaş arttıkça anıtların boyu uzayacak ve sonunda bir çember oluşacak. Yitip gidenlerin dünyasını simgeleyen çember bir hayat çemberi olarak ele alınacak. Raylı sistem 103 çelik anıt, her biri kendine özel raylar üzerinde ziyaretçiler tarafından itilerek harekete geçirilebilecek. Katliamın gerçekleştiği saat olan 10.04'te ise çelik anıtlar birleşip yanan bir alev silueti oluşturacak. 103 ışık huzmesi zeminde ışık olarak ilerleyip bu ışıklar 10 Ekim'de ortadaki büyük ışığı aktif hale getiriyor. Bu eylem, her 10 Ekim'de tekrar edilecek.
Heykelleri ile ünlü CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi, yine ses getirecek bir olaya imza atıyor. Daha önce sadece şehirdeki heykel sayımına 171 bin lira para harcayan Tunç Soyer'in başkanlığını yaptığı İzmir Belediyesi, 1 milyon 915 bin liralık heykel ihalesi verdi.

Vatandaşların hizmet beklediği en azından İnsan dışkısının dökülmemesini isteyen izmirliyi CHP İzmir Belediyesi, yine heykel ihalesi vererek mağdur etti.

 

İzmir'in en büyük problemi Denizine dökülen ve pis kokudan yasanmaz hale getiren insan kışkılarıdır. İzmir de insan dıskılarının deniz üzerinde yüzdüğü ve bir nevi hindistan'nın Ganj nehri gibi yasandığı bir şehir de ne temizlil ve  trafik sorununa çözüm getiremeyen Tunç Soyer, geçtiğimiz aylarda trafik sorunun çözümü yok yapacağımız bir şey de yok diyerek konuyu kapatmıştı.

Hizmet yapmadığı için vatandaşın parasına heykellere akıtan CHP'li Tunç Soyer, son projesine 1 milyon 915 bin Türk Lirası harcayacak.

103 kişilik bir heykel projesine hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, açtığı ihalede 1 milyon 915 bin liralık teklifi kabul etti.

Heykel için harcanan paralarda oldukça cömert olan CHP'li belediyeler, bu faaliyetlerinden vazgeçmiyor.

Geçtiğimiz aylarda yeni bir proje başlatan Tunç Soyer liderliğindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Limanı bölgesine 10 Ekim 2015’te Ankara Garı’nda DEAŞ saldırısında yaşamını yitiren 103 kişinin heykelinin yapmı için ihale açtığını duyurdu.

Vatandaş hizmet bekliyor, Tunç Soyer yandaşa para akıtıyor
Tunç Soyer’in, bu proje için açtığı ihale,1 milyon 915 bin liralık teklif sunan bir şikete verildi.

103 çelik silüet
Yeni Asır'dan Erhan Gülenç'in haberine göre, Alsancak Garı karşısında Atatürk Caddesi ile Liman Caddesi'nin kesiştiği yerde bulunan Asteğmen Besim Bey Parkı'nda yapılacak anıt, "aydınlığa yürüyüş" temasıyla katliamda yaşamını yitiren 103 kişiyi merkezine alıyor. Anıtta 1 santimetre kalınlığında 103 çelik siluet yer alacak.

Yaşlara göre heykellerin boyu uzayacak
10 Ekim katliamında hayatını kaybedenlerin geldikleri bölgeler ve yaşlarına göre ayrıldığı projede, yaş arttıkça anıtların boyu uzayacak ve sonunda bir çember oluşacak.

Yitip gidenlerin dünyasını simgeleyen çember bir hayat çemberi olarak ele alınacak.

Raylı sistem
103 çelik anıt, her biri kendine özel raylar üzerinde ziyaretçiler tarafından itilerek harekete geçirilebilecek. Katliamın gerçekleştiği saat olan 10.04'te ise çelik anıtlar birleşip yanan bir alev silueti oluşturacak.

103 ışık huzmesi zeminde ışık olarak ilerleyip bu ışıklar 10 Ekim'de ortadaki büyük ışığı aktif hale getiriyor. Bu eylem, her 10 Ekim'de tekrar edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.